Sådan ser kvinder ud - i virkeligheden

Runde kvinder viser varerne i photoshop-protest

Nogle af virkelighedens smukke, frodige kvinder kan ses på facebook.com/CurvyGirlInc.
Nogle af virkelighedens smukke, frodige kvinder kan ses på facebook.com/CurvyGirlInc.

Der er langt fra damebladenes photoshopglatte verden til virkelighedens buttede kvinder.

For at fejre sidstnævntes frodige narturlighed har en amerikansk lingeributik for store piger opfordret sine kunder til at uploade selfies. Uden nogen former for efterbehandling af billederne, så alle de små 'fejl' - strækmærker, appelsinhud, hængbryster, ar og deller - er med.

Se også: Sådan onanerer piger - i virkeligheden

Ideen er vist - udover at få solgt noget lingeri til buttede kvinder - at få andre kvinder til at se, at de ikke er alene med deres fejl og mangler. Hvilket de angiveligt kan føle, fordi medierne flyder over med photoshoplækre, skarpt trimmede modeller, hvor ikke et hår, et bryst eller en delle sidder forkert.

Se også: Her viser kvinderne deres f.....

På Curvy Girls Lingeries facebookside kan du se flere af disse selvportrætter fra den virkelige verden.

Hår alle steder
I samme boldgade er en anonym amerikansk kvinde i gang med et blogprojekt, baretobush.tumblr.com, hvor hun fotodokumenterer sin intimbehåring.

Hun barberede det helt af 16. sepember, og siden har bloggeren ladet det gro. Også resten af kropsbehåringen får lov at vokse vildt - hårene under armene, på benene, på brysterne.

Se også: 18 studerende: Her er vores ginaer

Samtidig har hun også taget selvportrætter i forskellige positurer, der afslører, hvor meget en stilling kan snyde - den ene viser hende, som vi kender kvinder fra medierne - slank og lækker. På det andet billede har hun pludselig deller og hængebryster. Bare fordi hendes stilling er anderledes:

 

Hvad synes du: Er det fedt, at kvinder tør vise, hvordan de egentlig ser ud - som modbillede til mediernes photoshoppede piger?

- Jeg har ikke mødt mænd, der decideret er gået efter mig, fordi jeg er stor. Ikke så vidt jeg ved, siger B. til ekstrabladet.dk (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex Jeg er stor, frodig og frækSe også: Tabte 75 kilo: Nu gør de store p.... ondt

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere