Annonce:
Annonce:

Villige sygeplejersker søger sugar daddies

Dating eller prostitution: Sex og selskab for kolde kontanter for kontanter, rejser og fine gaver

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Dating eller bare prostitution med finere ord?

Sitet sugardaters.dk formidler kontakter mellem danske sugar daddies, som har penge til overs, og sugar babes, som har tid og sex at give af.

Læs om Søren, der bruger 30.000 om måneden på sugar babes.

Holdet bag sitet mener, at krisen har medvirket til, at kun flere danskere er begyndt at kigge sig om efter nogle mere kreative måder at opnå en fast indkomst på - og er man en yngre, attraktiv kvinde, så er en af mulighederne at arbejde som prostitueret.

Afsløret: Snød Sugardaddy med stjålne bryster

Men langt de fleste kvinder har dog meget svært ved at se sig selv dyrke sex for penge med et stort antal mænd, der kommer lige ind fra gaden.

Annonce:

Nej, så hellere en fast elsker, der gerne er ved muffen - en velhavende mand, man kan holde med selskab et par gange eller tre om måneden, til gengæld for den ene, anden eller tredje form for goder, herunder gerne kolde kontanter - altså finde sig en god, gammeldags sugar daddy, der tænder på at have sin egen, lækre sugar baby.

Undersøgelse på sitet viser desuden, at der er en stor overrepræsentation af sygeplejersker blandt sugar babes.

Forkæl mig for 2500 om måneden

Niche med vokseværk
Sugardaters.dk kom til verden for et lille halvt års tid siden, og er godt på vej til at have små 4000 profiler, der via sitet søger såkaldt gensidigt fordelagtige forhold.

- Denne her typer af aftaler har til alle tider fundet sted mellem den rige mand og den ofte noget yngre kvinde, og det skulle da undre meget, om der ikke indgås gensidigt fordelagtige forhold på alle typer af datingsider. Hos os er det bare skåret meget mere ud i pap.

47-årig: Sådan er mit liv som luder

- Hos os spiller man med helt åbne kort, hvorfor det fra første kontakt da er noget nemmere at spille ud med, hvad man søger og forventer af en sugar daddy eller en sugar babe, forklarer medindehaver og presseansvarlig, Rasmus Hjulmand, der sammen med to kompagnoner gik i luften med Sugardaters.dk tilbage i marts måned.

Annonce:

Og næste skridt, der tages allerede her inden nytår, åbner sitet i Sverige og Norge, lige som en tysk- og engelsksproget version også er lige på trapperne.

Kongen af utroskab: Sådan undgår du sidespring

Forkæle
- Vores helt klare oplevelse er, at rigtig mange af de mænd, der på sitet søger en SugarBabe, de kan forkæle, ikke er interesseret i at gå til en professionel pige . altså udelukkende købe sig til sex. I stedet er mændene på udkig efter et længerevarende elskerindeforhold, siger Rasmus Hjulmand, der ikke har de mest positive nyheder at give videre til mænd, der er på udkig efter en sugar mama - altså en kvinde, der ønsker at betale for en yngre mands selskab mv.

Derfor går mænd på stripklub

- Vi har i omegnen af 500 parate fyre, der søger en sugar mama, men kun en lille håndfuld kvinder, der har tilmeldt sig datingsitet som sugar mama. Som egentlig ikke overrasker os det helt store, men muligheden skal da helt klart være til stede.

Annonce:

- Men danske kvinders mentalitet er generelt bare ikke til, at man betaler for en mands selskab, men måske det ændrer sig i løbet af de kommende år, siger sugardaters.dk’s Rasmus Hjulmand, der samtidig kan fortælle, at det ikke er usædvanligt at en sugar daddy annoncerer med, at han har et budget fra 20.000-50.000 kroner på månedsbasis at spendere på en eller flere sugar babes.

Rige kvinder går efter flotte, ældre mænd

Ikke prostitution, men så alligevel
- Der findes helt klart de, der målrettet går efter at score en rig mand eller kvinde, men jeg tror altså ikke på, at det i længden udelukkende er pengene, der gør, at de bliver sammen, mener sexologen Katrine Berling - lige som han heller ikke kun bliver sammen med hende, fordi hun ser godt ud og er god i sengen. Der skal helst også være noget hverdag, der fungerer.

- Det samme vil også gælde for en sugardaddy og hans sugerbabe, hvis deres forhold eller aftale skal finde sted over en længere periode. Her skal selvfølgelig også være noget kemi og tiltrækning og fællesskab, ellers falder det hele ret hurtigt til jorden, forestiller jeg mig.

Annonce:

Og om det ligefrem er at sidestille med prostitution, har sexologen lidt svært at svare entydigt på, da det hele tiden kommer an på. Så det er lidt af en gråzone, er hendes umiddelbare holdning.

- Fra en kvinde, der fire-fem gange havde været på date med den samme mand, hørte jeg engang, at han efterfølgende havde sagt lige ud til hende, at hun nu skyldte ham penge. For nu havde han bekostet fire dates med middage og det hele på hende, uden at få noget igen.

Cougars: Derfor elsker vi de unge mænd

- Forstået på den måde, at han altså hele tiden havde haft den klare opfattelse, at 'forholdet' ville ende ud i sex til ham. Men det gjorde det nu ikke. Noget helt andet er det selvfølgelig, som på sugardaters.dk, hvis man fx indgår en fast aftale om sex hver onsdag og lørdag, og at hun fx også tager med ham til diverse familiesammenkomster.

Annonce:

- Så er det jo pludselig blevet et slags betalt arbejde for hende. Men alt betalt arbejde, meget groft sagt, er jo en slags prostitution, fortsætter sexolog Katrine Berling, der har svært ved at svare på, om sugardaddy/sugarbabe.konceptet er ved at slå igennem i Danmark. For det har jo lige som altid eksisteret - måske bare mindre direkte udtalt end man i dag oplever på fx SugarDaters.dk-

Læs om Søren, der bruger 30.000 om måneden på sugar babes

Derfor er unge mænd vilde med cougarsSå meget tjener en prostitueret

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: