2000 kvinder topløse i numse-byen Rio

Sæt brysterne fri: En demonstration til fordel for topløse rettigheder i Brasilien får opmærksomhed verden over

To piger varmer op til demonstratioen 21. december på stranden Ipanema i Rio de Janeio.
To piger varmer op til demonstratioen 21. december på stranden Ipanema i Rio de Janeio.

Kvinderne på Ipanema-stranden i Rio de Janeiro er normalt kendt for at visme rundt i små bikinitrusser, der blotter de voluminøse, velformede balder.

De bagdele har ofte taget fokus fra brysterne og fra det sørgelige faktum, at det er ulovligt at være topløs på stranden i Brasilien.

Sex & samliv - 4. dec. 2012 - kl. 10:40 TV: Her er 'Miss Bumbum' 2012

Det er den 23-årige menneskerettighedsaktivist Ana Rios blevet så træt af, at hun via Facebook har arrangeret en demonstration på selvsamme legendariske strand, Ipanema, 21. december (som i parantes bemærket er global orgasmedag).

2000 har givet tilsagn om, at de vil møde op og støtte sagen ved at gå sammen i topløs front mod hykleriet i en by, hvor nøgne kvinder danser rundt under det årlige karneval, og mod de hvide streger, som bikinitoppene normalt efterlader.

Arrangøren håber på støtte verden over - og herfra kan vi kun opfordre danske medsøstre til at solidaritetsblotte sig på Bellevue.

Det står alt sammen på det der internet - fx her.

Se også: Babsologi: Her er en håndfast og erotisk barmguideSe også: Fem tegn på du er babsomanSex & samliv - 4. dec. 2013 - kl. 20:22 TV: Sæt brysterne fri

0 kommentarer
Vis kommentarer