Fem frække julehits til kvinden

Du behøver ikke at stresse rundt i varme stormagasiner efter lingeri og blendere - vi har fundet fem uartige julegver, der givetvis vil være glæde

'Aij - jeg bli'r så glad for den store dildo!' (Foto: shutterstock.com)
'Aij - jeg bli'r så glad for den store dildo!' (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Danskerne køber sexlegetøj som aldrig før her op til jul, men hvad er det lige, der hitter som julegave anno 2013? Vi har talt med et par webshops, der her giver deres bud på, hvad danske kvinder kan vente sig af fræk julegave i år.

Over artiklen her kan du se en række af vores tv-slag om sexlegetøj til kvinder.

TV: Sådan køber du det sexede undertøj

Jimmy Jane kører med klatten
 Et af de helt store jule-hit hos Erotik.dk er den superlækre designer-vibrator Jimmy Jane Form 3.

En af de mest populære og klart mest effektive klitoris-vibratorer på markedet – og som med garanti står anført på rigtig mange danske kvinders ønskesedler.

Alt om den frække jul

- Ønsker man at gøre sin kone/kæreste/elskede ekstra glad her til jul, så er Jimmy Jane Form 3 det sikre bud. Vi da også kan mærke på efterspørgslen af vibratoren, smiler Louise fra Erotik.dk, der er godt i gang med den mest travle måned på året.

- Men man, altså han, kan sagtens nå det endnu - og hvad der glæder hende, glæder som regel også ham, mener Erotik.dk’s Louise.

Køb den her for 774 kr: erotik.dk

Sex-klemmen mellem benene

 
- Mange kunder er op til jul bange for, at vi ikke kan nå og levere, men det behøver man altså ikke være bange for. Man kan nemlig bestille helt frem til den 22. december, og så stadig nå at få sin pakke leveret inden jul, lover Jan fra Sexnetto.dk, der har haft et par travle måneder her op til jul – og der bliver med garanti også godt med run på i de næste ti dages tid.

Tager man blot shoppens omsætning i december måned, vil der være et merslag på cirka 30 procent.

Sådan bliver dit julefrokostknald

Den nye We-Vibe4, den effektive og nok så populære sexklemme til hende, der stimulerer både indvendig og udvendig på skeden på samme tid, kommer med garanti til at ligge under mange juletræer i år, er Jans bedste bud – hvis hun da altså ikke får sin nye vibrator-klemme i ”morgengave” eller når gæsterne juleaften atter er taget hjem.

Køb den her for 998 kr: sexnetto.dk

Hula-dansende skede-kugler

 
- Generelt er danskerne i år hooked på de lidt mere dyre designer- og luksusprodukter, fra blandt andet kendte og elskede brands som Fun Factory og svenske LELO - og det gælder altså legetøj til både hende, ham og parret, kan produktansvarlig og medindehaver af Lovejoy.dk, Stine Øster fortælle. Desuden har der været godt gang i salget af shoppens populære advent-kalendere, og selv om vi nærmer os midten af december, så sælger disse altså fortsat

TV: Sjov sexgadget til det legelystne par

Et at de helt store hits her op til jul til hende, er det helt nye vibrator-produkt Hula Beads fra netop svenske LELO. Et vibrerende, roterende og fjernbetjent æg, der masserer hende indvendig i skeden på en helt unik måde, og hvis design og funktionalitet er helt i top.

Rigtig mange Hula Beads vil blive givet fra ham, til hende her til jul, er Stine Østers bud.

Køb den her for 999 kr: lovejoy.dk

Stensikkert julehit
 - Den seneste tid, som altid her op til jul, har vi haft ekstra travlt – og alt tegner til, at vi kommer til at omsætte for i omegnen af 30 procent mere i december end i de foregående måneder.

Så julesalget kommer formentlig op på nogenlunde samme niveau som sidste år – og ikke så få af de produkter, vi i disse dage sender rundt i landet, er lækre designer-produkter til hende, forklarer Luise fra Sinful.dk, som i disse dage ekspederer rigtig mange eksemplarer af en god, gammel kending.

Nemlig den altid så populære Jessica Rabbit vibrator, der stimulere indvendig i skeden og klitoris på samme tid – et produkt, der ofte bliver omtalt som kvindens bedste legeven.

Køb den her for 250 kr: sinful.dk/

Kongen af massagestave

</p><p>Hos Erotik.dk har man juletravlt som aldrig tidligere. Pakker ekspederes i ekspresfart rundt i hele landet, og et af de helt store julehit henvendt til både hende og parret, er massagestaven Fairy Mini Massage Wand, enhver kvinde burde have i sit hjemmearsenal, mener Louise fra Erotik.dk.</p><p>Der i løbet af november og december har solgt rigtig mange eksemplarer af netop dette produkt.</p><p>- Fairy Mini Massage Wand er helt klart kongen af massagestave, så jeg forstår så udmærket, at det netop er denne vibrator, der sælger ekstra godt. Mit bedste bud er da også, at en del af ordrerne på netop denne vil ende som julegave fra ham, til hende, slutter Louise fra Erotik.dk.</p><p><i>Køb den her for 399 kr: <a href="http://erotik.dk/fairy-massage-wand" target="_blank">erotik.dk/</a></i></p><a id="_d510a5c6-89b7-4371-baf8-d4451ead00fb" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/sexperterne/tv-tryllestav-med-orgasmegaranti/4751866">TV: Tryllestav med orgasmegaranti</a><br /><br />

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind