Annonce:
Annonce:

Sådan er kvinders uartige fantasier

Her er både pisk og ekshibitionisme, ifølge ny bog, der sætter fokus på de intime drømme. Bonus: Pik-arkitektur

Jeps - s/m er på den indre sexmenu. (Foto: colourbox.com)
Jeps - s/m er på den indre sexmenu. (Foto: colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvad tænder tidens kvinder på?

Det satte erotikforfatteren Emily Dubberley sig for at undersøge. Og resultatet af samtaler med hundredevis af kvinder kan læses i bogen 'Garden Of Desires: The Evolution Of Women's Sexual Fantasies.'

Det er en forsøg på at matche Nancy Fridays 1973-klassiker 'My Secret Garden,' som tog pulsen på datides kvinders hedeste sexforestillinger.

Dubberly, der er redaktør på det erotiske site cliteraco.uk, identificerer fem nøgletemaer blandt de mange personlige beretninger, som brugerne gav hende.

Submissive fantasier, dominansfantasier, ekshibitionisme og voyeurisme, gruppesex og partnerfantasier.

Derfor er vi til s/m

Annonce:

De submissive kan handle om alt fra at blive bundet til sengen til at have en sexkontrakt med regler om både udseende til opførsel - a la '50 Shades of Grey.' Piske, gaggs og blindfolds optræder gerne. Underkastelsen kan være følelsesmæssig og/eller fysisk og inkluderer gerne rollespil.

Unge kvinder fanget i S/M

I dominansfantasier er kvinden den styrende, en domina. Det kan være rollespil, hvor hun er utro, eller har en mand som sexslave. Det handler om, at kvinden har kontrol over nydelse og smerte - som hun lyster.

Ekshibitionisme drejer sig om at at blive taget med bukserne nede - og nyde det. Sex i det offentlige rum, hvor der er stor risiko for at blive opdaget, tænder mange kvinder. Og ligeledes pirrer tanken om at lure på andre dyrke sex.

Blotterpar: Vi holder vagt for hinanden

Gruppesex går blandt andet ud på om at blive fundstændig opvartet og begæret, svømme hen i nydelse, måske i anonym sex, balndt ligesom også pigesex indgår i mulighederne i et gruppeknald. Samtidig kan det være en måde at få nyt blod ind i et fast forhold.

Derfor skal du ikke prøve en trekant

Partnerfantasier - ideen om at have sex med sin elskede er et hit. Men også sex med en anden mand, der ikke er kæreste, for eksempel en kendis, en ven eller en kollega, tænder.

Annonce:

Ifølge Emily Dubberley er der rigtigt mange overlap med Nancy Fridays bog. Men der er også visse forskelle - fx har Dubberly fået færre henvendelser, hvor dyresex figurerer, end hvad der indgik i Fridays bog.

Sådan er kvinders sexfantasier

Pikarkitektur
Nu skal det ikke være feminine fantasier det hele. For at opveje dette har vi fundet noget lidt mere konkret, mandet på bogmarkedet:


Ypsilanti Water Tower i Michigan, USA, er blandt de endog meget falliske bygninger, der indgår i Williams' bog.
Ypsilanti Water Tower i Michigan, USA, er blandt de endog meget falliske bygninger, der indgår i Williams' bog.
Pikket. Pikket. Fallisk. Potent.

Det kræver ikke, at man har forlæst på Freud for at tænke på de begreber, når man ser visse langstrakte bygningsværker.

De oser af maskulin sex.

Det er baggrunden for bogen 'Sex and Buildings: Modern Architecture and the Sexual Revolution,' skrevet af universitetslæreren Richard Williams, der underviser i visuel kultur på University of Edinburgh, Skotland.

I en stærkt personlig, flanerende stil betragter Williams verden fra en sexsulten, heteroseksuel mands synspunkt og fortæller om sin fascnination af sexede bygninger fra især USA.

Annonce:

Som han anfører i indledningen: Arkitekturen i den triste forstad Morningside, hvor han voksede op, er skyld i indbyggernes - inkluve hans egen - tørre sexliv. Han forsøgte af finde lindring, først i piller og psykoanalyse og fandt til sidst løsningen i arkitektur. Bygninger som ikke bare anerkender sex, men som endda opfordrer til sex.

Som det fremgår af coveret på bogen, skriver Wlliams også om designs i bred forstand, der signalerer noget kvindeligt.

Har du billeder af danske bygninger eller designs, der oser af sex? Så post dem under artiklen her.

Det betyder kvinders frække fantasier

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: