Her giver pigerne dig karakterer

App giver kvinderne mulighed for at bedømme mænd i deres omgangskreds

Nu bliver blikket og karakteruddelingen og dermed magten vendt om.
Nu bliver blikket og karakteruddelingen og dermed magten vendt om.

Mænd har gjort det længe. Bedømt kvinder i det offentlige rum. Alt fra babe-konkurrencer til luderanmeldelser. Fx var en af det tidlige Facebooks første features at sætte fotos af to piger overfor hinanden i en battle, hvor brugerne så kunne vælge.

Nu bliver blikket og karakteruddelingen og dermed magten vendt om.

Med app'en Lulu kan kvinde rate deres nuværende og ikke mindst tidligere kærester (og bekendte for sags skyld) fra faceboook, så andre kvindelige brugere kan orientere sig og måske endda bruge oplysninger i eget datingliv.

Og det er ganske anonymt at karaktergive og kommentere alt fra udseende til kæreste- og datingtalenter.

Se også: App'en lærer kvinder at onanere

Det er faldet en brasiliansk mand så meget for brystet, at han fik en karakter 7,7 ud af 10 og med den medfølgende kommentar, at han ikke ringer til sin erobring næste dag. Derfor har 28-årige Felippo de Almeida Scolari lagt sag an mod selskabet bag app'en, der hævder at have tre millioner brugere verden over. Scolari mener, at app'en er æreskrænkende.

Ejerne af kunne ikke have ønsket sig bedre reklame for app'en, der blev skabt 'for at frigøre værdien af pigesnak og for at hjælpe kvinderne med at foretage bedre beslutninger i forhold til parforholdm skønhed og sundhed,' som de skriver på hjemmesiden company.onlulu.com.

P.t. er app'en ikke i den danske iTunes-butik, men dog i Google Play.

Se også: TV: Find hurtig sex med mobilen

0 kommentarer
Vis kommentarer