TV: Sexdukke får rusketur i rummet

En sexdukke, der kan klare en tur i 30.000 kilometers højde, kan også tåle lidt hård sex

For to år siden sendte et legetøjsfirma en vibrerende dildo 30 kilometer op i stratosfæren. Det gav en del medieopmærksomhed.

Nu prøver samme firma et lignende stunt.

Sex & samliv - 1. nov. 2011 - kl. 12:31 TV: Verdens første dildo i rummet (næsten)

Denne gang er det dog en sexdukke, der får en sviptur i rummet - tur/retur.

Missy in Space, som sexlegetøjsdistributøren cnv.com døbt den (muligvis inspireret af Muppet Show og taglinen 'pigs ind spaaaace'), blev forleden ført til himmels af en lille ballon. Snart lå den i cirka 30 kilometers højde over Lake Tahoe, Nevada.

Da den steg til små 31.000 kilometer, sprang ballonen, hvorpå dukken faldt mod jorden. Turen ned gennem atmosfæren flåede Missy fra hinanden, og den forsvandt et sted i Nevadas ørken.

Sex & samliv - 22. aug. 2012 - kl. 10:26 TV: Vild sexdukke-rafting forbudt

At den oppustelige dukke overhovedet kunne klare turen op i stratosfæren, skyldtes, at cnv.com havde lavet lidt om på ventilen, så der kunne slippe luft ud undervejs for at modvirke trykforskellen.

På cnv.com's hjemmeside kan man læse følgende poetiske beskrivelse af Missy in Space:

'Missy in Space er en stjernedukke, der har været, hvor få mennesker nogensinde har været før. Med sine tre sensuelle huller vil hun suge dig som et sort hul og efterlade dig med stjerner for øjnene i en kosmisk strøm af ekstase. Missy er stærk og robust og elsker lidt hård sex, så længe du behandler hende med respekt.'

Se også: Her kan du gå på dukkebordel

0 kommentarer
Vis kommentarer