Køb dine frække julegaver i dag

Det er ikke kun almindelige netshops, som deltager i den Store E-handelsdag - også legetøjssite giver store rabatter hele døgnet

Fra midnat du fylde julesækken op for en billig penge. (Foto: shutterstock.com)
Fra midnat du fylde julesækken op for en billig penge. (Foto: shutterstock.com)

En række af Nordens største netbutikker markerer starten på årets julehandel ved at promovere én dag dedikeret til online-shopping.

Inspirationen til den nordiske E-handelsdag kommer fra det lignende amerikanske koncept, 'Cyber Monday.'

Den første årlige E-handelsdag løber af stablen fredag den 29. november i år. På E-handelsdagen får de deltagende netbutikkers kunder, i løbet af 24 timer, adgang til specialtilbud og rabatter på en bred vifte af forskellige produkter.

Joan B. har set nærmere på nogle af årets frække pakkekalendere. Sex & samliv - 16. nov. 2013 - kl. 21:18 Juleforkælelse - på den frække facon

Store shops som zalando.dk, nelly.com, bodystore.dk og kekmer.dk deltager, men også en lidt mere uartig butik leger med: erotik.dk.

- Der vil være mange vilde tilbud, så jeg tror, det bliver en vild dag på nettet for forbrugerne. Det bliver en perfekt mulighed for at købe julegaver til en billig penge, siger Kenneth fra erotik.dk.

- Vi vil ikke ud med, hvilke tilbud vi kører på dagen, for det skal være en overraskelse, men vi kan love gode priser. Det er timetilbud med ekstreme besparelser på op til 80 procent i forhold til vejledende udsalgspris. Og det gælder både legetøj, undertøj og film.

De fleste gæster er friske på lidt harmløs leg. (Foto: Pelican Pictures) Sex & samliv Her er Mr. Dildo Party

I USA finder 'Cyber Monday' sted på mandagen efter Thanksgiving - i år for 9. gang. I 2012 blev omsætningen i USA vurderet til at være 1,46 milliarder dollars. I Europa eksisterer Cyber Monday som fænomen i Tyskland, Frankrig, Portugal og i Storbritannien, hvor dagen også kaldes Mega Monday.

E-handelsdagen begyndte i nat.

Se også: En fadøl, en burger og en stor dildo, tak!

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere