Tag en fræk tur med Eiffeltårnet

Skøre julegaveideer: Eiffel-dildo, hældildo og penisbog

Passer perfekt ind i juledekorationerne.
Passer perfekt ind i juledekorationerne.
Følg Sex & Samliv

Man behøver ikke at have forlæst sig på Freud for at synes, at der er noget utroligt potent over højhuse som The Chrysler Building og Empire State Building. Og The Gherkin.

Med det i mente giver det rigtig god mening, at den franske designer Sebastien Lecca har lavet en dildoversion af Eiffeltårnet i Paris, der med sine 300 meter engang var verdens højeste bygning.

La Tour Est Folle (det skøre tårn) er ifølge forhandleren et meget fleksibelt stykke sexlegetøj:

Det kan udstyres med en bullet-vibrator, så tårnet kan vibrere, og den kan spændes fast i et strap on-harness, så kvinden kan knalde sin mand. Eller en veninde.

Den fåes i pink, lilla, guld og sort for små 40 euro (cirka 300 kroner).

Vi håber, at en danske legetøjsproducent får en lignende ide: Tænk Rundetårn. Tænk Rådhustårnet. Tænk Turning Torso (jaja, den er svensk).

Her finder du altid den billigste luksusdildo

Og nu vi er i afdelingen for sært sexlegetøj som julegave, har side6.dk fundet denne hældildo:

'En strap-on-dildo designet til at spænde på foden, nærmere bestemt på hælen, der giver kvinden mulighed for en superfræk hæl-aflevering direkte i egen trekant - og/eller anus. Lige som manden, der måske er blevet træt af at benytte hånden, naturligvis også har mulighed at penetrere sig selv med en velplaceret hæl, hvis man altså evner tricket, som sitest så proetisk beskriver hældildoen, der koster 25 dollars (cirka 200 kroner) på shopinprivate.com.

</p><p>Mangler du mandelgaven? Og er I en familie af frigjorte læseheste, har erotik.dk lige gaven til jer: <a target="_blank" href="http://erotik.dk/nyheder/the-little-book-of-big-penis">Den lille bog om store penisser:</a></p><br /><br /><br /><br /><img id="_cff42e93-7c9d-4b5b-a5c3-3d4dc690a214" src="https://ekstrabladet.dk/migration_catalog/article4615731.ece/image_binary/cover_pi_little_book_of_big_penis_1308221416_id_501869" alt="cover_pi_little_book_of_big_penis_1308221416_id_501869" /><br /><br /><br /><br /><p>På 192 billedspækkede sider kan modtageren nyde flotte mere end 150 penisser af anseelige størrelser. Det er det ansete forlag Taschen, som står bag diller-bogen, der koster 129 kroner.</p><p>Til samme pris og i samme serie tilbyder erotik.dk også små bøger om numser, gina'er og store bryster.</p>

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.