'Meningen med livet er pot og cunnilingus'

Swingerlegenden Al Goldstein, uder udgav magasinet 'Screw,' er død

Provokerer, onanerer, ryger masser af hash. Goldstein havde attitude hele vejen.
Provokerer, onanerer, ryger masser af hash. Goldstein havde attitude hele vejen.

Han blev mangemillionær på at udgive livsstilmagasinet for swingere 'Screw,' han havde hus, kone og elskerinder og var berømt og berygtet og elsket for sin vulgære attitude, sin grovhed og sin misatropi.

Nu er han død, 77 år gammel på et plejehjem i New York.

Det skriver avn.com.

På toppen af 60'ernes seksuelle frigørelse og stofeksperimenter lancerede Goldstein 'Screw' i 1968. Det blev en stor kommerciel succes i 70'erne, men flamboyante Goldstein måtte igennem hele 21 retssager om at have udgivet obskønt materiale, ligesom han også i kom fænglel for at have forulempet sin sekretær. En dom, der dog senere blev omstødt.

Se også: Deep Throat-stjernen død

Blandt andet på grund af de mange sager gik han fallit og måtte hutle sig gennem tilværelsen med et stadig dårligere helbred, der angiveligt var påvirket af et stort forbrug af tobak, spriritus og andre usunde sager.

I 2007 ville han være præsident og skrev blandt andet følgende på sin kampagnehjemmeside:

'Jeg havde alt. 11 millioner dollars, koner, elskerinder, alle elskede mig, men jeg mistede alt på grund af mine alt for mange fejlI. Indtil for nylig var jeg hjemløs, og jeg står foran jer i dag, fuld af anger og gode minder, et ydmygt menneske, som er her for at fortælle jer, at meningen med livet kan findes i pot og cunnilingus.'

Se også: Stor dansk pigefotograf død

0 kommentarer
Vis kommentarer