Annonce:
Annonce:

Sæt sex i banken

Danskerne under dynen: Majbritt og Thomas har et system, hvor de konverterer huslige opgaver til sex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hvordan gør man, når sexlivet er ved at gå i stå?

Majbritt og Thomas fandt ud af et system, der nok ikke virker så romantisk og lidenskabligt - men det virker.

Majbritt, 34 år, pædagog. Thomas, 39 år, funktionær. Kommer fra Sydsjælland.

Majbritt: - Det er sikkert ikke nogen overraskelse for nogen, der har været i et forhold igennem længere tid, at hverdagen begynder at tære på sexlivet, og det gjorde det også for os. Lige pludselig havde vi ikke haft sex i en måned, men det værste var, at ingen af os havde opdaget det. Faktisk var jeg lidt lettet over det. Og så ved man jo, at der virkeligt er noget galt.

6 skridt til mere sex

Annonce:

Thomas: - Det er rigtigt. Så slemt var det faktisk, og det er ikke godt, når man føler, at det at have sex med sin partner er et pres. Så vi sendte vores to børn på weekend med bedsteforældrene, og så tog vi ellers en snak om, hvad der foregik og hvad vi skulle gøre ved det.

Sådan undgår du sexdræberne

- Det var jo ikke, fordi vi havde det dårligt, men jeg kunne jo godt regne ud, at hvis vi holder op med at have sex, så er det første skridt på vejen til enden. Og det ønskede jeg aldrig skulle ske for os. Jeg har en del mandlige venner fra min sportsforening, der er blevet skilt gennem de sidste par år, og selv om nogle af dem fik sig en yngre kæreste, så synes jeg ikke lige, det var det værd i forhold til at miste hele familien. Der skulle ske noget.

Sådan undgår du sexdræberne

Majbritt: - Vi klædte os pænt på og tog ud og spise, vi tog til salsa, vi gik i biffen, og vi gjorde andre ting sammen, men efter noget tid, endte det altid med, at vi gled tilbage til de samme rutiner og så var der ingen sex. Hvis jeg skal være ærlig, så føltes det nok som et større problem for Thomas end for mig, men sådan er det nok tit, hvis man tænker over forskellen på mænd og kvinder.

Kvinder belønner med sex

Annonce:

Thomas:- Det er måske rigtigt, at de fleste mænd har en større appetit på sex end kvinder, og det var i hvert fald tilfældet for os. Men på den anden side gider jeg heller ikke, at det skal være sådan, at det altid er mig, der tager initiativet.

- Og så fandt jeg på en idé, der først virkede lidt fjollet, men faktisk fungerede. I stedet for bare at tage initiativ til sex ud af det blå en torsdag eftermiddag, hvor vi begge var trætte og uoplagte, så fandt vi på et system, hvor vi konverterede huslige opgaver til sex. Jeg turde næsten ikke komme med det forslag til Majbritt, fordi det lød så uromantisk og måske også lidt fjollet, men hun synes faktisk, at det var en god idé.

Dovne mænd får mere sex

Regnskab
Så var det bare et spørgsmål om at lave et system, der rent faktisk virker. For hvor meget er en kogevask værd i soveværelset og hvor mange blowjobs giver indkøb og aftensmad.

Annonce:

Majbritt: - Da Thomas først kom og foreslog systemet, synes jeg faktisk, at det lød lidt sjovt. Senere var jeg lidt betænkelig, fordi jeg forestillede mig, at der ville være situationer, hvor jeg ville være træt og uoplagt, ligesom det var nu, og så stod Thomas der med en regning, der skulle betales. Men det viste sig faktisk, at det virkede på en helt anden måde.

Sexpertens bedste sexråd

- Første gang Thomas havde lavet mad og købt ind i en hel uge, så havde han kontrollen i soveværelset hele fredag og lørdag aften. Det var faktisk ret befriende, for jeg skulle slet ikke tage stilling til noget. Det var alt sammen noget, Thomas styrede. Og da han kom hen til mig, efter at børnene var lagt i seng fredag aften, og sagde, at nu var det tid at inkassere, så var det faktisk også lidt frækt. Det var, som om det her med, at jeg ikke skulle bestemme og fik taget ansvaret fra mig, gjorde det hele meget nemmere.

Signe, 43: Blowjobs er nødvendige

Annonce:

Thomas: - Jeg var vildt nervøs, for når jeg nu kom og sagde, at det var tid at betale, så var det jo ikke sikkert, at Majbritt ville synes, at det var særligt sjovt eller frækt. Men det gjorde hun heldigvis, og det blev den frækkeste weekend vi har haft, siden vi fandt sammen. Jeg havde endda købt frækt undertøj til hende og en stuepigeuniform og arrangeret soveværelset og tænkt en del over, hvad jeg gerne ville gøre ved hende. Det var skønt!

Drop de dyre gaver - giv nærvær og sex

Majbritt: - Efter den første gang kunne jeg godt se, at der var muligheder i det her. Det var en rigtig sjov måde at få gang i vores sexliv igen, så jeg begyndte at spare sammen til en forkælelsesaften for mig. Det krævede en del børnehentninger og en del opvask, men så havde jeg også en hel aften, præcis som jeg gerne ville have det.

Drop opvasken - og hop ind i kanen

Thomas: - Jeg må indrømme, at jeg slet ikke havde regnet med, at det her system også ville blive brugt på mig selv, men faktisk var det ret godt. Og så kom jeg i tanke om en del nye muligheder, for vi behøvede jo ikke holde os til hvad vi plejede at lave. Der var helt nye muligheder.

Annonce:

- F.eks. har vi aldrig dyrket særligt meget oralsex i vores forhold. Men det skulle der gøres noget ved nu. Jeg sparede godt op, og så havde vi oralsex-temaweekend. Og ikke kun hende til mig, men også omvendt. Det var hvad jeg brugte min opsparing til den uge.

Læserne: Dette er god sex

Majbritt: - Da Thomas kom og sagde, at nu skulle vi have oralsex-temaweekend, gloede jeg noget. Men den weekend lærte vi begge to mere om det, end vi har gjort i alle vores år sammen før. Det var som, det blev mindre anstrengt eller problematisk. Her var noget, ingen af os havde været særligt gode til, og nu bestemte den ene, at det skulle vi gøre noget ved. Sådan! Det åbnede jo også op for en masse andre muligheder, for nu kunne vi jo prøve helt nye ting af.

Regler
Det eneste problem med den slags nye systemer er, at man skal være enige om, hvordan reglerne er, ellers fungerer det slet ikke.

Blowjob for at tage opvasken

Majbritt: - Der gik også lidt sport i det til sidst, og Thomas, der tænker meget i systemer, blev måske lidt for ivrig i forhold til at sætte tingene i system og opfinde regler og en masse principper. For mig skulle det bare være så enkelt som muligt.

Annonce:

- Men det var skægt at sidde og omregne kogevaske til blowjobs og indkøb og madlavning til massage og så var der selvfølgelig ekstreme og nye ting, der virkelig skulle spares op til. Thomas hentede børn i tre uger, men så fik han også lov at have sex med mig et offentligt sted, jeg ikke vil fortællem hvor var her. Men det var en sen nattetime, og jeg var vildt nervøs, men han var en glad dreng bagefter, så det var det jo værd.

6 skridt til mere sex

Thomas: - Det var jo som sagt ikke bare sex, men også ny sex. Så jeg begyndte at overveje hvilke fantasier jeg havde gået med, og hvilke jeg godt kunne tænke mig at realisere. Det har jo virkeligt givet nye muligheder, så nu skal jeg til at tænke udenfor boksen. Det er ligesom om, der er mange flere ting, der er i orden, når bare det foregik indenfor det her system, vi havde opfundet.

Sådan forhandler du dig til mere sex

Majbritt: - Ja, det er ligesom mindre farligt, når det er ifølge de her regler, vi har snakket om. Nu sagde Thomas f.eks. forleden, at han godt kunne tænke sig at opleve mig sammen med en anden mand. Det ville jeg aldrig have overvejet før, men nu er det ligesom en del af den her leg og derfor ikke så overvældende. Nu er spørgsmålet så bare, hvem af os der skal spare op til det.

Invester i dit parforhold

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: