Jeg vil have hende glat forneden

Jeg finder det mega svært at dykke ned i en kæmpe kost og får helt væmmelser herved, skriver mand, som Signe forsøger at hjælpe

Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Kære Signe
Jeg er en mand medio 40, som netop har indledt et forhold til en skøn og dejlig kvinde, som jeg faktisk håber jeg kan blive gammel sammen med. Blev skilt for fem år siden og har haft to forhold efterfølgende, det seneste i ca. fire år

Mit problem er, at min nye kæreste ikke intimbarberer sig.Mænd vil have det glatte kvinde-look

De to forhold, jeg har haft siden min skilsmisse, har været med kvinder, der var glatbarberede, da jeg mødte dem. I starten var jeg meget overrasket over, de var helt glatte, men fandt det enormt dejligt og og lækkert, når jeg gav oralsex.

Men hvad pokker gør jeg nu. Jeg finder det mega-svært at dykke ned i en kæmpe kost og får helt væmmelser herved. Men som du kan se, er jeg rigtig vild med kvinden og vil jo helst ikke ødelægge forholdet. Har antydet lidt, men det preller af på hende pga. hendes daglige badning med sportskammerater.

Den nyforelskedeIntimbarbering er en sexting

Kære Mand
Ja, det er lidt af et dilemma. På den ene side dig, der drømmer om et glat skød, og på den anden side en kvindes naturlige glæde ved sin kønsbehåring. Det er er jo sjovt, hvor hurtigt man vænner sig til, at ting er på en bestemt måde.

Som du selv siger; for få år siden blev du overrasket, når en kvinde var glatbarberet - og nu har du vænnet dig så meget til det, at du forventer det og væmmes ved behåring.

Det får mig til at tænke på alt det ansigtsbehåring, der foregår i disse år. Unge mænd i alderen 25-35 år lader det hele vokse og går rundt med enorme koste i ansigtet.

- BVADR! sagde min svigerinde, der bor i Dubai, da jeg fortalte hende om en observation, jeg havde gjort for et par uger siden på en mondæn bar i København. Der stod syv mænd i baren, kun en havde ikke fuldskæg, og han var over 50.TV: Måtter mod kræft

- Det er da for ulækkert at kysse med sådan en paryk i munden, udbrød hun. Og sådan tror jeg, mange kvinder ville sige for få år tilbage. Nu har de fleste af os vænnet os til, at skovmandsskægget lissom bare hører med, hvis vi vil kysse med dem.

Men måske kan I indgå et kompromis ved, at hun klipper den lidt til på kønsbenet, så hun bevarer sin kvindelige trekantsbehåing, mod at du så får lov til at barbere hende på den nederste del af kønslæberne og op imod anus, så 'slikke'-området er fint og glat.

SigneTV: Sådan skal hun barberes

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+