TV: Par knaldede foran alle i metroen

Årets mest læste på sex&samliv - nr. 3: Der var duggede ruder og stønnen i San Franciscos metro, da et par dyrkede sex, mens toget buldrede derudaf

(Omkring jul og nytår præsenterer vi de mest læste artikler på Sex&Samliv. Denne er nummer 3 på listen og fik 329.729 visninger. Den blev publiceret første gang 17. juli 2013)

Obs. Frække billeder i tv-klippet herover
--------------------------

Det var alt andet end en kedelig togtur for et amerikansk par, som tilsyneladende ikke kunne modstå hinandens kroppe, og derfor dyrkede sex i San Franciscos metro.

En tredje person i toget filmede det hele med sin telefon, og videoen af de to togelskere er efterfølgende set mere end halvanden million gange på nettet - ifølge Xbiz.com er dét cirka syv gange så mange som rejser med toget hver dag.

Sex & samliv - 7. dec. 2012 - kl. 13:28 TV: Metrostrip ved højlys dag

Den frække aktivitet skete på BART-banen i San Francisco, hvor talspersonen er rødglødende over parrets opførsel:

- Lumre handlinger er ikke bare højt upassende på BART - det er ulovligt, raser transportselskabets talsperson Alicia Trost.

Hvad sker der der, på sædet til venstre? Har hun mon tabt en kontaktlinse? (Foto: Screenshot fra video) nationen - 15. aug. 2011 - kl. 13:01 TV: Får blowjob i bussen - det filmer vi lige

- Det vil få dig bandlyst fra hele vores system, så gør dig selv og familierne, der rejser med BART en tjeneste, og hold den slags i soveværelset, lyder advarslen til andre potentielt liderlige pendlere.

Blot indenfor de seneste to måneder er 32 personer blevet bandlyst fra metrolinjerne for årsager, der omhandler alt fra narkosalg til blotteri.

Især en person gjorde sig i sidste måned bemærket på en af togstationerne, da han splitternøgen lavede gymnastikøvelser - og samtidig forsøgte at overfalde tilfældige passagerer.

Se også: TV: Nøgen cirkusakrobat amok på kvinde i metro

De to frække togforbrydere, som lige nu er aktuelle, vil formentlig også blive nødt til at dukke hovedet, når de fremover rejser med offentlig transport. For togselskabet vil nu kigge videoen grundigt igennem i håb om at finde frem til de lystige gerningsmænd.

0 kommentarer
Vis kommentarer