Det dyreste webcamsex nogensinde

250.000 kroner for en omgang med en amerikansk domina

Hun må kunne noget helt særligt, denne domina fra San Francisco. (Foto: http://instagram.com/maitressem)
Hun må kunne noget helt særligt, denne domina fra San Francisco. (Foto: http://instagram.com/maitressem)

42.000 dollars for en tur med dominaen Maitresse Madeline. Så får man hende også helt for sig selv.

På webcam.

Lyder det vanvittigt?

Well, i hvert fald er det, hvad en auktion på det sorte site kink.com endte med.

En anonym, australsk mand gik hele vejen på den to uger lange auktion og vandt altså en session med dominaen fra San Francisco, Californien.Med den timeløn er Maitresse Madeline i liga med store popstjerner. Men ifølge Madeline selv er det en rimelig hyre for en interaktiv, privat session med hende:

- Folk betaler for noget, de ikke får i deres almindelige liv, det kan være en fetich, som de er bange for at leve ud i den virkelige verden, eller måske vil deres partner ikke give dem, hvad de har behov for. Derfor bruger de webcam for at kompensere for manglerne i deres sexliv. Folk vil gerne forblive anonyme. Uanset årsagerne er det specialdesignede, unikke oplevelser i real-tid uden forpligtelser, hvor de får, hvad de har lyst til.

TV: 'Jeg får orgasme næsten hver gang'

Mens pornoindustrien kæmper med svigtende omsætning har cambranchen kronede dage. Det anslås, at den i USA omsætter for op mod to millarder dollars årligt (12 millarder rkoner)

Herunder fortæller Maitresse Madeline, hvordan auktionen foregik:

</p><p><a href="http://vimeo.com/83809706">Madeline's $42,000 camshow auction</a> from <a href="http://vimeo.com/user20375704">Behind Kink</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p><br /><br /><br /><br /><a id="_58f08e30-3f8a-42d9-b61a-f8493511a60e" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4819481.ece">Onanipiger 'leger' for en god sag</a><br /><br />