Vær kvinde for en dag

Levende dukker: FemSkin er en heldækkende latexdragt, formet som en kvinde, lige til at krybe i. Brugerne hævder, det ikke har noget med sex at gøre...

Jeps - der er mænd indeni. (Foto: femskin.com)
Jeps - der er mænd indeni. (Foto: femskin.com)

Husker du seriemorderen 'Buffalo Bill' i 'Ondskabens øjne' - den let forstyrrede mand, der ville sy en dragt af kvindehud, så han kunne føle sig som en rigtig kvinde?

Well, hvis han nu havde haft adgang til FemSkin-dragterne, var han måske ikke gået så drastisk til værks (og vi havde fået en mindre dramatisk bog og film).

Danmarks særeste sexlegetøj

Latexdragten fra FemSkin er blød og og stærk og så elastisk, at den kan passe en mand, der måler fra 165 cm til 185 cm og vejer fra 63 kg til 100 kg

FemSkin dækker alt - også ansigt. Kun fødder og arme er undtaget.

Koster fra 850 dollars. Ekstra tilbehør er fx rectum, brystimplantater og tissepose. En pakkeløsning ligger på 1850 dollars (over 10.000 kroner). Du kan selv vælge, om du vil være hvid, sort, asiat eller latinamerikansk.

Årets særeste sex?

Over artiklen her kan du se, hvordan man tager dragten på.

Den britiske tv-station Channel 4 viser for tiden en dokumentarserie/reality-serie, Secrets of Living Dolls, om en række mænd, der gerne iklæder sig disse dragter og begiver sig ud i det virkelige liv som levende dukkekvinder.

De hævder, det ikke er seksuelt.

Til sommer mødes entusiasterne til den syvende årilge konference/seminar/fest Rubberdoll World Rendezvous i staten Minnesota, USA.

Her kan du se en snas fra den serie.

25-årige Morten: Jeg er fodfetichistDanske perversioner eksporteres