Ung pige: Jeg knaldede 11 fyre på en weekend

'Det egentlige problem er, at jeg er umættelig, hvad angår sex,' skriver ung pige til Signe, der prøver at hjælpe

Ung kvinde elsker at kaste sig i grams - og kan ikke koncentere sig om jobbet. (Foto: shutterstock.com)
Ung kvinde elsker at kaste sig i grams - og kan ikke koncentere sig om jobbet. (Foto: shutterstock.com)

Hej Signe
Jeg er en kvinde på 22 år, som har et problem. Jeg var sidste weekend sammen med 11 forskellige fyre, unge som gamle. Det var dejligt, og antallet er ikke problemet.

Det egentlige problem er, at jeg er umættelig, hvad angår sex og stimulans. Jeg tænker ikke på andet end at få den hårdt, gerne af flere på én gang, og det er begyndt at gå ud over min hverdag. Jeg kan ikke fungere i et forhold, fordi én pik ikke er nok for mig. Jeg kan ikke koncentrere mig om noget som helst, hvilket går ud over mit arbejde, bla. fordi jeg tænder rigtig meget på min overlækre chef.

Fejler jeg noget, eller er det ganske normalt for en ung pige som mig?

Hilsen Den UmætteligeSe også: Ung pige: Jeg er liderlig hele tiden

Kære Umættelige
Du fejler jo sådan set ikke noget. Et sundt sex-drive og masser af god sex kan give meget god energi retur. Af samme grund ville mange ønske, at de havde meget mere lyst eller at deres kæreste var måske ligefrem var “umættelige”.Laila ville helst dyrke sex med en ny mand hver gang - for at undgå en tættere relation. Og det blev vildere og vildere. Men samtidig oplevede hun også en ubeskrivelig ensomhed - og kæmper stadig med sin fortid. (Foto: Ole Frederiksen) Kendte Jeg forlod mine børn for at få sex

Det kunne nu godt lyde som om, at du har lidt for svært ved at passe på de andre dele af dit liv. Og så bliver det seksuelle jo et reelt problem. Ikke fordi det ikke er ok at være meget glad for sex og bruge rigtigt meget tid på det, hvis det er det, man ønsker.

Men hvis det går ud over andre ting, som også er vigtige for dig, og hvis du føler, at du ikke selv kan styre, hvor din energi ender henne. Så kan det være en god ide at finde god støtte til at få genoprettet balancen i dit liv.

Kh SigneNymphomaniac: Charlotte Gainsbourg spiller nymfomanen Joe, der dyrker sex med de fleste. (Foto: Christian Geisnæs) Vagthund Sexolog om nymfo-film: Det ku' sagtens være virkeligt

Her er en lille test for at undersøge

http://www.tjelehuset.com/Test-for-sexafh%C3%A6ngighed-1853.aspx

Og et link til et fællesskab, hvor du måske kan finde inspiration:

www.saa-danmark.dk

www.slaa-danmark.dk/

5 kommentarer
Vis kommentarer