Annonce:
Annonce:

Mere fri sex til danskerne

Nyt stykke vil sætte 70'ernes frisind og naturlighed på dagsordenen

Besøg Mungo Park Kolding og få inspiration til mere sex.
Besøg Mungo Park Kolding og få inspiration til mere sex.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det fremgår igen og igen af diverse undersøgelse, som vi blandt andet fylder disse sider med;

Vi får for lidt. Og det er vi ikke glade for.

Sådan undgår du sexdræberneSådan undgår du 'ikke i aften, skat’

Så mens terapeuter og kulturtydere af slags diskuterer, hvad den tilsyneladende sexmangel egentlig betyder - om vi er for stressede, om vi har for store forventninger sex- og samlivet, og om vi i virkeligheden bare hellere prioriterer håndbold og arbejde - så har et hold teaterfolk en mission om at få mere fut i danskernes kønsliv:

'To par er taget på tur i den svenske ødemark. Med naturen som vidne, bekender de alle fire, at deres sexliv er gået fuldstændig i stå. Publikum er med rundt om lejrbålet, når parrene begiver sig ud på en terapeutisk rejse i kampen for at redde parforholdet og samtidig undersøge, hvorfor manden og kvinden ikke bare boller, når nu de godt kan lide hinanden.'

Slap af - du er helt sex-normal

Annonce:

Sådan lyder pressemeddelsens eneste ord om selve forestillingen Elle Belle Bolle, der har urpremiere 20. februar på Mungo Park Kolding.

Børn og job ødelægger sexlivet

Resten af skrivet fra teatret i Kolding handler mest om diverse sexundersøgelser, der på hver sin måde peger på, at der bliver knaldet for lidt i dette land - og at vi er utilfredse derved.

Så det vil folkene bag stykket altså gøre noget ved.

Elle Belle Bolle er opkaldt efter den legendariske sexundervisningbog fra 1973 af samme navn. Og det er noget af det frisind og den naturlighed, der kendtegnede bogen og tiden, som instruktøren Lasse Bo Handberg vil have frem igen:

Er det teater? Skuespillerne knalder RIGTIGT i tre timer

Annonce:

'Det moderne menneske rammes i dag af tre selvmodsigende sprog, når det gælder seksualitet. Det første er nypuritanismens bornerte røst, der får os til at dække os til på bl.a. stranden. Den anden er den øgede pornoficering, som især er udtalt i diverse tv-programmer og reklamer. Tredje og sidste sprog er damebladenes evindelige 'Der er noget galt-retorik'. Jeg tror, at disse tre selvmodsigende sprog er stærkt medvirkende til, at der er mange, der har problemer med sex til trods for, at det burde være noget af det mest basale og derfor nemt tilgængelige i vores hverdag. Med ELLE BELLE BOLLE vil vi forsøge at genoplive naturligheden og samtidig sænke en komisk lup hen over de vildfarelser, der sker, når det moderne menneske forsøger at forholde sig til sex.'

Tomas Lagermand Lundme, Lasse Bo Handberg og Mungo Park Koldings ensemble har skrevet teksten. Medvirkende: Frank Thiel, Maja Juhlin, Jesper Riefensthal og Lea Baastrup Rønne. Scenografi: Ingvild Rømo Grande.

Drømmesex: Sådan vil danskerne ha' detHer er vores perfekte sexlivFind Gud gennem røven

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: