Annonce:
Annonce:

Her er fremtidens sexlegetøj

Cremen af den internationale og danske legetøjsbranche peger på fremtidens trends

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Toppen af sexindustrien mødtes i weekenden til den store branchekonference XBIZ 360 i Los Angeles.

Et af de mest interessante diskussioner set med forbrugerøjne var det dagslange seminar, hvor ledere fra nogle verdens førende innovative legetøjsproducenter delte erfaringer.

Danmarks dyreste vibrator

Lelos Donna Faro, Standard Innovations Danny Osadca, Craves Michael Topolovac, Revel Bodys Robin Elenga, Dr. Clockwork og OhMiBods Brian Dunham sad i panelet, mens andre branchefolk og medierne fyldte tilskuerpladserne.

Robin Elenga ser store muligheder i udviklingen i den nærmeste fremtid:

- Nogle af de motorer, vi er ved at udvikle, er meget små, hvilket giver os mulighed for at lave meget små enheder. Og generelt er der en verden, der åbner sig med computerelektronik som netværkskoblede pulsmålere og hudsensorer - produkter som lærer, hvad du kan lide og som arbejder for dig.

Kom til dildoparty med pigerne

Annonce:

En anden paneldeltager, Dr. Clockwork, fortalte om perspektiverne i hovedbårne sensorer, som måler og reagerer på hjernebølger:

- For eksempel kunne de så kontrollere en vibrator, du eller din partner har oppe i røven eller hvor den nu er. Den slags fremme i skoen-teknologi arbejder vi med nu - istedet for at komme bag i køen om fem år.

TV: Sjov sexgadget til det legelystne par

Panelet talte om fremtidig fokus på sexlegetøj, der kan bruges under samlejet for parret, hvor langt det mest af det nuværende ofte er mere forspil- og solorienteret. Det skal være noget interessant, som parret, der har været sammen længe, virkelig kan få hjælp og inspiration af.

Topfolkene er dog klar over, at der næppe kommer en dims, som har samme kommercielle gennemslagskraft som den simple, effektive og brugervenlige vibrator har haft. Branchen er også bevidst om at ramme den rigtige snit mellem, mode, design, kvalitet, garantier, funktion og pris, og så håber de, at øgets mediefokus på, at sex er sundt, vil fremme salget fremadrettet.

Her er verdens bedste sexlegetøj

Annonce:

Det mener danskerne
Vi spurgte en række aktører på det hjemlige sexlegetøjsmarked, hvad de ser i den nærmeste fremtid:

Joan B, der tester sexlegetøj for side6.dk og har arbejdet med emnet i snart 20 år, mener, man inden for en kort årrække vil kunne købe sexlegetøj i almindelige butikker:

- For der er jo penge i skidtet, og sexlegetøj er ikke længere et så stort tabu her i Danmark. Faktisk halter Danmark en smule efter på det område - en del andre lande er meget længere fremme i skoene.

I de mange år, Joan B har testet og skrevet om sexlegetøj, har hun altid drømt om, at der på et tidspunkt ville komme noget mere justerbart på markedet:

Tag en fræk tur med Eiffeltårnet

Annonce:

- Vi er alle sådan nogenlunde ens indrettet mellem benene, men altså ikke helt ens. Hvorfor fx G-punkts-vibratoren, der fra producentens side beskrives som at passe alle kvinder, altså bare aldrig kommer til at gøre netop dette. Fordi vi simpelthen bare ikke er helt ens. Derfor ser jeg fremadrettet et stort marked for sexlegetøj, man som forbruger selv kan justere, så det rammer fuldstændig plet. På den måde undgår man også at brænde inde med fx en G-punkts-vibrator til 1000 kroner, fordi den simpelthen bare ikke passer til en.

Silikone-vaginaer og bolledukker vil formentlig altid sælge, men kun flere og flere mænd foretrækker altså et produkt, nøjagtig lige som kvinder og par gør, der ikke ligner den ægte vare alt for meget.

- I det hele taget vil der i de kommende år ske et boom i udviklingen af nyt og lækkert til hans glæde og fornøjelse, lige som det vil blive mindre tabubelagt som singlemand at tale om og benytte sig af diverse typer af sexlegetøj.

Ny onanimaskine kan bruges af impotente

Fremtiden er her
Peter fra erotik.dk mener, at fremtiden så småt allerede er her i form af avancerede produkter med multifunktioner og hightech-design.

Annonce:

- Og vi har ikke set det sidste. Det er svenske Lelo et førsteklasses eksempel på og helt sikkert også grunden til, at to af deres produkter var placeret i den nye X-Men-film, Wolverine. Lelos dildoer ligner alt andet end traditionelle dildoer, og vibratorerne er ligefrem så skulpturelt flotte, at de kan stå fremme som pynt.

- De tendenser, vi ser nu, er altså avancerede teknisk set, og de vil blive mere avancerede og tage højde for et kræsent publikum fremover. Desuden vil de ligne alt andet end det, de er designet som - sexlegetøj. Der er stadig et solidt marked for naturtro produkter i den billige prisklasse, men mange vil gerne betale ekstra niceness og funktionalitet samlet i ét og samme produkt, siger Peter og peger på Lelos nye og nyskabende klitorisvibrator Ora som eksempel på dette:

Herunder kan du se reklamen for Ora, der simulerer oralsex:

Annonce:

</p><p>- Desuden har vi efter '50 Shades of Grey'-bølgen set et mersalg i f.eks. sexlegetøj rettet mod dominans og bondage, så den niche er muligvis rykket endnu tættere det mainstream og ligefrem trendy, siger Peter H. fra Erotik.dk.</p><a id="_9426c809-b0cc-4656-a8a7-a0d2c8dbd8eb" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4635677.ece">Ny onanimaskine kan bruges af impotente</a><br /><br /><p><b>Flere ting på en gang <br /></b>Mathilde Mackowski, der med sinful.dk retter sig mod det designbevidste publikum, var for nylig på legetøjsmessen i Hannover, hvor hun lavede en videosnas om fremtidens legetøj. Den kan du se over artiklen her.</p><p>- Hvis vi ser på successerne de seneste par år - parlegetøj som We-Wibe, mandelegetøj som Cobraen, trådløse som Lelos Lyla og de pulserende Stronics fra Fun Factory samt de strømførende dimser - så tror jeg, at sexlegetøj i fremtiden kan mere end blot én ting ad gangen.</p><p>- Jeg tror, vi får mulighed for at eksperimentere på flere forskellige niveauer med produktet, alt efter hvem vi er og hvordan vi hver især foretrækker at lege. Jeg har svært ved at sætte ord på, hvilke ting produkteterne kommer til at kunne, for vidste jeg det, havde jeg fluks gået i gang med at tegne, designe og producere.</p><a id="_b0d7fecc-69ad-4e8a-b4dd-58ce62033847" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4570812.ece">Sexlegetøj til mænd hitter</a><br /><br /><p><b>All-in-one <br /></b>Jonas, som har dildo-priser.dk, der sammenligner priser på sexlegetøj på samme måde som fx pricerunner.dk, tror ligesom Mathilde Mackowski på flere all-in-one produkter:</p><p>- Produkter, som har flere funktioner og kan bruges til flere forskellige ting, som f.eks man ser med den nye <a href="http://ekstrabladet.dk/a/2195659">Infinit, der just har vundet en pris ved årets AVN Awards.</a> Den stimulerer tre steder på samme tid og kan bruges som det ideele parlegetøj, hvor man ikke længere behøver skiftes til stimulation.</p><p>Jonas forestiller som en yderligere udvikling af produkter som <a href="http://ekstrabladet.dk/a/1856259">Stronic Eins, Zwei og Drei</a> fra Fun Factory, som giver den 'stødende' fornemmelse:</p><p>- Jeg kunne forestille mig, at der kommer mere af den slags, måske også med klitorisvibrator, og måske også analstimulering i en og samme vibrator. Der er også kommet produkter, som fx. Pretty Love, hvor der er indbygget varme i dildoen, det tror jeg også kommer mere og mere frem</p><p>- Der er selvfølgelig også produkter på markedet, som gør brug af ny teknologi, som fx. en vibrator med indbygget kamera, som giver dig mulighed for at se direkte livebilleder fra din kvindes underliv, mens hun ligger og kramper i orgasme. Det hedder Svakom - Gaga Intimate Camera Vibrator. Og mon ikke flere producenter vil indbygge lignende ting.</p><a id="_f4e3e7e9-7ddc-48c5-a259-a8b2fb8409cb" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4228136.ece">Den erstatter manden i sengen</a><br /><br />

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: