Fræk træning giver bedre orgasmer

Nu er der ikke lægnere en undskyldning for at glemme at træne sexmusklerne

Du kan lave dem i bussen og i bilen, og når du står i kø i Brugsen. Du kan sågar gøre det under X Factor.

Men du kan også spiffe din træning op til en lidt frækkere leg.

For legetøjsindustrien har efterhånden udviklet en hel del dimser, der er designet til bækkenbundstræning. Derfor har erotiksitet side6.dk netop testet fem af disse sextræningsprodukter.

TV: Vaginal kung fu

En del af disse stykker legetøj kan med stor fornøjelse benyttes til både at træne og lege med, mens andre primært er træningsprodukter. Her bør man som forbruger naturligvis på forhånd forsøge at gøre op med sig selv, hvad man primært ønsker at benytte det nye stykke fitnessgsgear til.

Orgasmer i dit fitnesscenter

- Bækkenbundsmusklerne, det gælder både mænd og kvinder, hjælper i høj grad til at holde underlivsorganer på plads og bærer kroppens tyngde, når man fx står op. Og så er er stærk bækkenbund med til at gøre orgasmen kraftigere, siger Joan B. der har mange års erfaringen med at træningen.

Det kræver det faktisk ikke den store indsats at træne og vedligeholde bækkenbunden. Vi taler om ganske få minutters træning på daglig basis - og de fleste øvelser, både med og uden brug af legetøj, kan praktiseres, mens man fx tager opvasken, ser fjernsyn eller læser en god bog.

- Men netop fordi legetøjet også kan bruges som en del af sexlivet, er der god grund til at finde ud, hvad der er på markedet. Og der er forskel på både kvalitet og pris, hvilket fremgår af vores test.

side6.dk kan de se, hvilke der er bedst i test.

SEX-TV: Sådan får du strammet op