TV: Barbrystede studiner afslører optagelsesritualer

Lesbisk madsex: Ny video går bag om optagelsesritualerne i amerikanske studineforeninger

Hvis du tror, studinerne på de amerikanske Ivy League-universiteter er nogle artige piger, som kun går op i gode karakterer, kan du godt tro om igen.

En ny video, som du kan se over artiklen, viser nemlig, hvad der angiveligt foregår bag lukkede døre i de amerikanske studineforeninger.

De amerikanske universiteter er berømte og berygtede for deres studenterforeninger - de såkaldte 'fraternities' eller 'sororities', for henholdsvis mandlige og kvindelige studerende - og de mere eller mindre fordækte ting, som foregår inden for foreningernes mure.

Særligt berygtede er de hemmelige optagelsesritualer, som man skal igennem for at blive lukket ind i varmen, og det er disse optagelsesritualer, som videoen kommer nærmere ind på.

Kys, pisk og nøgne piger
Hvis man skal tage videoen for gode varer, er det nogle yderst saftige aktiviteter, som foregår til pigernes optagelsesritualer. Den tre minutter lange video byder nemlig på halvnøgne piger, der smører æg i håret, kysser og pisker hinanden, og bader i mælk.

TV: Se topløse, svenske piger demonstrere mod voldtægtsforbrydere

Videoen er produceret af Coco Young, studerende ved Columbia University, og bloggeren Karley Sciortino. Sidstnævnte skriver på sin blog, at videoen 'udforsker de hemmelige amerikanske Ivy League-samfunds ritualer, til et hysterisk punkt, hvilket belyser vores kulturs opfattelse af kvindeligt begær'.

Karley Sciortio udtaler i øvrigt til IvyGateBlog, at videoen er en feministisk erklæring, som omhandler, hvad mænd tror, der foregår i de kvindelige studenterforeninger, på det mandsdominerede Columbia University.

Hvad der rent faktisk foregår under optagelsesritualerne i de kvindelige studenterforeninger, står dermed stadig hen i det uvisse.

18 studerende: Her er vores ginaer