Valentinsdag - for rig og for fattig

Store kærlighedsdag: Vi har fundet en lille vifte af anderledes Valentinsgaver

Romantikken skal fejres 14. februar. Så du skal forberede dig nu. (Foto: shutterstock.com)
Romantikken skal fejres 14. februar. Så du skal forberede dig nu. (Foto: shutterstock.com)

Åh gud. Ikke igen.

Har det ikke lige været jul, og er det virkelig allerede et år siden sidst, hvor du også var træt af denne inferiøre kærlighedsdag for desperate singler og pladderromantiske par og blomsterbranchen?

Ja, 14. februar truer i horisonten. Og det er ved at være sidste udkald, hvis du skal nå det. For som ejeren af hjemmesiden romantikeren.dk, der giver danskerne romantiktips, Martin Albertsen, fortæller, så er mange for sent ude med planlægningen. Sitets besøgstal trafik er størst på selve Valenstinsdag, og da er det næsten for sent.

Men frygt ej, for vi har samlet en lille vifte af Valentinsgaver, som kun et par klik væk. Og så er der snart et helt år til næste gang.

Til den arbejdsfri fattigrøv


Kærlighed kan ikke købes for penge. Og du har heller ikke nogen. TIlgengæld har du tid og massser af love for din elskede.

Derfor skal du selvfølgelig hente et af de mange sjove klippekort, som gavekortsitet tildigframig.dk leverer.

Til jul hittede deres '10 ture i kanen' stort.

I år satser de på ’Vil du være min valentinsdate?' og den lidt vildere ’10 ture med mig til dig (det første klip skal indløses i aften)'

De koster gratis.

https://tildigframig.dk/valentinesdag

Til den studerende
Du har lige råd til en tomat og rugbrød og seks buræg. Det er jo ikke så festligt, når du inviterer dit livs nuværende kærlighed til romantisk middag Valentinsdag.

Her kommer æggedeleren, som skærer dit hårdkogte æg i hjerteform, til sin ret. Og vupti, din æggemad eller salat nicoise er pludselig er ren kærlighedserklæring.

Og så kan den endda også bruges til påskefrokosten.

Koster 39,-

http://www.coolstuff.dk/Eggspress

Til praktikanten/lærlingen
Alle elsker slik. Alle elsker frækt undertøj. Med Slikundertøj slår du virkelig to fluer med et smæk. En appetitlig g-streng af pastelfarvede sukkerpastiller (a la dem man kan få i elastikarmbånd).

Og det fås endda også til mænd, så du med rette kan kalde ham din lille sukkermås/sukkerstang.

Koster 45,60,-

http://www.coolstuff.dk/Slikundertoj

Til specialabejderen
Er din kæreste lidt af en sukkergris, så er kæmpevingummubamsen lige noget for ham eller hende: Mere end 1000 gange så stor som en almindelig vingummmi. Og så indeholder den hele 12.600 kalorier, så du behøver ikke at tænke på at lave mad i flere dage.

Koster 275,-

http://www.coolstuff.dk/Gigantiske-gummibamser

Til funktionæren/læreren
I har været sammen længe nu, og du elsker ham da endnu. Det er bare ikke altid, du orker det der sex. Så når han siger 'giver du ikke noget fisse - jeg ved du har,' henviser du bare til den her gave, som du giver ham denne Valentinsdag. Du laver en gummiafstønig af dine nedre dele. Lige til at hive frem i nødsituation, og også velegnet til rejser.

Koster 195,- Der findes også en lignende sag til mænd til 299,-

http://erotik.dk/brands/clone-a-willy/clone-a-pussy-kit-original

http://erotik.dk/clone-a-willy-kit-deep-skin-tone

Til Dongchefer

Vi springer lige et par løntrin op: du har penge som snot, for nogen har fundet på at forgylde dig ved at sælge vores alle sammen energiforsyning til en global pyramidespilsinvestor. Vi har gaven til dig og ikke mindst din mand. En cobra-pikring i ægte guld til kun 15.000 dollars. Så lover producenten også bæreren en hårdere erektion og kraftigere orgasme. Du kan selvfølgelig flotte dig med samme penisring i platin - for sølle 22.000 dollars.

http://www.ahanoir.com/product/1039360/king-jcobra-gentlemans-ring

0 kommentarer
Vis kommentarer