Tjek dit sexliv med mobilen

App giver dig mulighed for at optimere dine knaldekompetencer

Vi tracker os selv i stigende omfang. Når vi løber, spiser og sover. Og derfor er der selvfølgelig også en app, der tracker vores sexliv.

Det hedder self tracking, når man ved hjælp af IT måler sig selv og sit gøremål. Samtidig bliver man en del af et netværk, så egne og andres data samles og sammenlignes.

Tag nu for app'en Spreadsheets, der ved hjælp af iPhonen måler dine evner på lagenet. Det vil sige, den måler stød pr minut, stønnestyrke og knaldelægnde samt sexfrekvens.

Så det er altså kun penetrationssex, der kvantificeres.

Således kan nerve.com ved hjælp af data fra Spreadsheets kontatere, hvor længe folk knalder i de forskellige amerikanske stater.

Og de har åbenbart tralvt med det der sex. For folk, der bruger Spreadsheets, går efter en hurtig afslutning:

Hurtigst er de i Alaska, hvor de bruger et minut og 21 sekunder på det pjat. I den anden ende af landet og skalaen er de i New Mexico jo nærmest rene tantratosser med maratonsex på hele syv minutter og et sekund i gennemsnit.

Man får point af appen: Olympian er 100 point - for at have sex fem date i træk. Og blot 10 point, hvis man har knaldet tre gange træk under et minut.

En af mændene bag af app'en, Danny Wax, forklarer, at Spreadsheets handler om at gøre det sjovt at blive bedre:

- Vi ville lave en app, der giver brugerne lyst til at have det sjovt med partneren, og som efterfølgende opfordrer til åben dialog og feedback.

Med The Kinser Reporter hjælper du sexvidenskaben, og men Blipp Tease støtter du en sexkæde. Sex & samliv Gør dit sexliv sjovere med mobilen

Verdenssex
En anden lignende app er Kinsey Reporter, som er udviklet af sexforskningsinstitutet Kinsey Institute i Indiana. Her melder man selv ind, hvilken seksuel aktivitet man har haft gang i, og så kan man se, hvad andre finder på.

Som det fremgår af nedenstående fig. er også Kinsey Reporter-app'en stærkt afhænghig af, hvem der melder sig under fanerne - fx er der langt mere sex i Indiana end andre steder i USA - men det er jo nok, fordi det er en masse studerende fra universitet, der bruger Kinsey Reporter.

Og da den bygger på frivillig indberetning, er den nok heller ikke objektivt dækkende. For folk knalder mere end de ser porno - og der vist ikke et helt korrekt billede af virkeligheden.

Og der er også et par danskere, som bruger den. De fleste bor i Nordjylland:

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer