Her er den mest bizarre orgasme

Tør du læse videre..?

Følelsen kan også illuderes ved brug af såkaldte analkæder, der er små kugler på en streng, som indføres i anus og trækkes langsomt ud under sex og særligt under orgasmen. De kan ifølge brugere få orgasmen til at føles 'eksploderende.' (Foto: shutterstock.com)
Følelsen kan også illuderes ved brug af såkaldte analkæder, der er små kugler på en streng, som indføres i anus og trækkes langsomt ud under sex og særligt under orgasmen. De kan ifølge brugere få orgasmen til at føles 'eksploderende.' (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Du få orgasme af en tur på toilettet.

Det lyder ikke umiddelbart som den lækreste nyhed fra videnskabens verden. Men hvis du læser videre - og er fan af analsex - bliver det muligvis noget sjovere…

De fleste føler som regel bare lettelse, når de sætter sig og slipper den rektale bremse. Men der er dem, som ligefrem får orgasme, når de giver slip på et døgns indtag af føde. Det kaldes blandt fagfolk for 'poo-phoria' eller 'shitgasms', og der er en helt naturlig grund til koblingen mellem det at have afføring og få orgasme, mens det sker.

Analorgasmer er det nye sort

Hvis et virkelig stort læs udvider tarmen tilstrækkeligt, stimuleres den såkaldte vagusnerve, og det kan skabe så stor lystfølelse, at det ligefrem fremkalder orgasme eller en orgasme-lignende fornemmelse.

Det samme sker under analsex, så egentlig er det ikke så mærkeligt, at nogle mennesker får orgasme, når noget passerer ud, ligesom de kan få det under sex - her sker det bare den anden vej.

De samme nerver berøres, og man har endda oplevet kvinder med nerveskader i rygraden være i stand til at få orgasme-lignende fornemmelser ved stimulering af anus.

Find Gud gennem røven

Dr. Anish Sheth, forfatteren til bogen 'What’s Your Poo Telling You?,' udtaler til themirror.co.uk, at der rent fysisk sker det under et toiletbesøg af de store, at hjerterytme og blodtryk falder, og det sænker blodgennemstrømningen til hjernen. Kombineret med stimulering af vagusnerven kan det altså for nogle resultere i store anderledes oplevelser på det lille hus.

Kvinde - kend dine orgasmer

Eksploderende orgasmer
Men hvad er anal-orgasmer egentlig? Tja, til en start er det en nødvendighed, at den, der vil prøve at opnå dem, er i stand til at hengive sig og slappe fuldstændig af under analsex. Måske endda være åben for både anal og vaginal pirring på samme tid, da væggen mellem de to åbninger er så tynd, at det kan fremme klimaks, når begge stimuleres.

Nogle kvinder kan få orgasme under fødsel

De, der ER i stand til at få anal-orgasmer, beskriver dem som voldsommere end klitorale eller vaginale orgasmer. En øvelse, der måske kan hjælpe på vej, er at spænde baldemusklerne lige op til orgasmen. Under penetrering stimuleres vagusnerven i selve tarmen, mens baldeklem vil stimulere pudendalnerven, der løber fra balderne og hen omkring både anus og vagina.

Følelsen kan også illuderes ved brug af såkaldte analkæder, der er små kugler på en streng, som indføres i anus og trækkes langsomt ud under sex og særligt under orgasmen. De kan ifølge brugere få orgasmen til at føles 'eksploderende.'

En analkæde som denne kan give en fornemmelse af 'poo--phoria.'
En analkæde som denne kan give en fornemmelse af 'poo--phoria.'
10 bizarre orgasmer

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind