App'en der løfter dit forspil

Svensk app-succes gør dit forhold til en leg

Der er apps, der finder den nærmeste trekant, der er apps, der lokaliserer den nærmeste potentielle kæreste, der er apps, der hjælper dig i sengen, og der er apps, der faciliterer med at dumpe kæresten.

Og heldigvis er der også en app, der spiffer jeres forhold op med lidt forspilsgejl.

Sådan et er det svensk udviklede Connect Foreplay, som fås både til Android og Apple-produkter.

Her kan du spille et slags kryds og bolle-spil med partneren, hvorpå appen så kommer med forskellige lumre udfordringer, intime spørgsmål og frække forslag, parret kan afprøve.

Se også: Ny score-app storhitter

Det er svenske Magnus og hans kæreste, der har udviklet Connect Foreplay, som på to dage blev downloadet 10.000 gange efter omtale på Sveriges version af ekstrabladet.dk, aftonbladet.se.

Magnus fortæller, at parret researchede længe ved at teste andre spil på markedet, apps såvel som brætspil, sexguider og tips og tricks.

- Det har direkte påvirket vores sex- og samliv, når vi lavede den research. Vi er blevet mere åbne omkring det. Før var vi faktisk ret pæne i det - og vores sexliv er klart blevet bedre.

- Og det er jo også meningen med spillet. Som jo ikke kun handler om sex, men også i høj grad om at turde fortælle, hvad man kan lide og ikke lide, siger Magnus, der ser målgruppen som heteroseksuelle mellem 20 og 50.

En stor del af spillet er gratis, men det sidste niveau (ud af tre), som også er det saftigste, koster tre dollars.

Her kan du se reklamen for spillet:

</p><a id="_3331815e-4840-4804-99c7-f8e142513d04" href="https://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article4644964.ece">Smartphone-mænd har mere sex</a><br /><br /><p>Der findes et hav af andre kærligheds- og samlivsapps på livstilsektionerne i ITunes og Gloogle play.</p><p>For eksempel 'Sex - få mere ud af dig selv' fra danske Human Progress. Den beskrives således:</p><p>'Et godt sex liv styrker kroppen og holder sygdomme væk. Samtidig frigives der mange hormoner ved seksuel aktivitet, som styrker ens velbefindende og glæde. Nogle gange kan der ligge simple årsager til grund for en blokering på det område. Hjernen styrer kroppen og kan derfor ved uhensigtsmæssige tanker og følelser påvirke ens seksualitet negativt. Sessionerne i appen hjælper til at fjerne de gamle blokeringer.</p><p>Få aktiveret glædesmedicinskabet i din hjerne ved at tillade din hjerne at lade den seksuelle energi flyde igen.'</p><p>Det er således en hypnose-app, hvor den første, 'Elsk mig,' er gratis. Og hvert emne/session koster 99 kroner. De mest populære pt er: 'Tillad orgasme,' 'Hold længere tid' og 'Tænk ikke på eks-kæresten.'</p><p>Er du mere ude efter romantik, har manden bag den romantikeren.dk, udviklet den gratis RomantikTips. Her får du blandt andet hjælp til romantiske overnatningsmuligheder, smagfulde spisesteder, gaveideer der vil glæde din kæreste og nye vinkler på dit parforhold.</p><p>I den anden ende finder du Sex Positions from Kamasutra, der pt er den mest populære i kategorien i iTunes. Beskrivelser og fotos af 175 stillinger, I kan afprøve og rate, og spil, der aktiverer jer. Gratis.</p><p>Lidt færre stillinger - 139 - finder du i Sex Positions Guide. Som dog koster seks kroner. Tilgengæld kan du lave knaldelister med og uden timer...</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer