Nu kan du komme på utroskabsskole

Utroskab er åbenbart så svært, at man skal have undervisning i det

Mon man får skolepengene tilbage, hvis man er så utjekket, at man bliver taget med fingrene i kagedåsen? (Foto: shutterstock.com)
Mon man får skolepengene tilbage, hvis man er så utjekket, at man bliver taget med fingrene i kagedåsen? (Foto: shutterstock.com)

Et er at falde i en enkelt gang under påvirking af alkohol, en anden og slemmere ting er at opsøge sidespringet på et utroskabssite. Men en tredje og endnu mere moralsk anløben sag er at gå på utroskabsskole.

Det er ikke desto mindre, hvad Victoria Milan via infidelityschool.com tilbyder sine medlemmer:

Fire Skype-sessions hver af en times varighed med en amerikansk livsstilsekspert og forfatter til flere selvhjælpsbøger. Timerne foregår derfor på engelsk.

Se også: Villige sygeplejersker søger sugar daddiesSexperterne - 27. sep. 2013 - kl. 11:53 TV: Derfor knalder hun ved siden af

I hver time får man skræddersyede råd om, hvordan man undgår afsløring, hvordan man tiltrækker den rigtige person at være utro med, og hvordan man skiller skidt fra kanel.

Yderligere vil man lære, hvordan man skaber balance mellem elskerinden og den faste partner, ligesom det bliver demonstreret, hvordan utroskab gør os lykkelige, og hvordan det faktisk kan redde parforholdet - ifølge vivtoriamilan, altså.

Sælig fokus vil der blive på at lære at lyve.

Den slags er åbenbart ikke billigt - det koster nemlig hele 975 euro, cirka 7.400 kroner.

Hvad synes du? Går Victoria Milan over grænsen, når de direkte vil lære folk, hvordan man kan være utro?

Se også: Kongen af utroskab: Sådan undgår du sidespringSe også: Kvinder fortryder deres sexhandlinger

0 kommentarer
Vis kommentarer