TV: Så akavet er det første kys

Efter kyssevideen gik viralt amok, er nettet blevet fyldt med kysse-parodier

Efter kyssevideoen, som viste kyssende 20 par, der angiveligt ikke kendte hinanden (og som faktisk var en reklame for dametøj og scorede en fantasillion visninger), har nettet floreret med lignende indspark:

TV: Derfor skal du give et håndjob på 1. date

Nu kommer så den mere ægte vare - tror vi nok.

28 helt almindelige newyorkere dukkede op på filmmageren Hye Yun Parks anmoding for at kysse på hinanden.

Og som det fremgår, er det en hel del mere akavet end på den første kyssevideo. På en uge har den scoret 289.357 visninger på vimeo.com:

</p><p><a href="http://vimeo.com/89189517">FIRST KISS NYC</a> from <a href="http://vimeo.com/hypark">Hye Yun Park</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p><br /><br /><p>Der er selvfølgelig også lavet en antihomofobisk krammeudgave, lavet af The Gay Women Channel. Her skal bøsser og lesbiske kramme homofober. Den har fået en million visninger på youtube.com.</p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/j1WEtFFPVBU" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Så er der redaktionens parodi-favorit: Den første prut med en fremmed, First Fart. Den har kun fået små 10.000 visninger.</p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/73FRnj22c0A" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Og selvfølgelig har hundeversionen First Sniff af Mother London givet en del mere - næsten 1,5 millioner klik.</p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/026IsHhSupE" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Du kan selv finde flere på youtube, hvis du søger 'first kiss parody.'</p>