TV: Er simulationssex et overgreb?

Fransk komiker har succes med at simulere sex med uvidende kvinder. Han beskyldes for at forherlige voldtægt

Remi Gaillard går til grænsen - og måske over.
Remi Gaillard går til grænsen - og måske over.

Et overbreb? Eller bare plat humor?

Den franke komiker Remi Gaillard har delt vandene med sin youtubevideo 'Free Sex,' der har fået næsten fem millioner visninger på en uges tid.

I videoen simulerer han sex med intetanende kvinder i det offentlige rum. 39-årige Gaillard tager en pige bagfra, mens hun står på en trappe og binder sine snørrebånd, en anden ligger i parken og læser, hvor han lægger sig ovenpå hende og knalder lystigt deruda,' når han da ikke yder oralsex på en liggende kvinde.

'Finessen' ligger i kameraperspektivet, som gør, at det ser ud, som om han er lige ved sine ofre, men i virkeligheden befinder han sig et par meter væk.

Ikke desto mindre virker det stødende på nogle, denne ufrivillige air sex. Det kaldes luftsexvoldtægt og det, der er værre, blandt andet på twitter, hvor debatten raser.

Nogle mener, franskmanden forherliger voldtægt, andre at det blot er god humor, og at Gaillard er en helt. Komikeren forsvarer sig med at sige, at kvinder ikke er objekter, og de mange fans, der støtter ham, er en sejr for ytringsfriheden.

Hvad synes du - er det sjovt, plat eller en form for overgreb?

Sex & samliv - 18. okt. 2011 - kl. 12:17 TV: Klar til VM i luftsex

0 kommentarer
Vis kommentarer