Sådan får du hende til at sluge

En lille kapsel - og så glider du meget lettere ned

Måske skyldes din kærestes modvilje mod at synke den gave, som du lige har leveret i munden på hende, slet ikke dig eller den slimede konsistens, men derimod, at din sæd smager af mødding eller harsk smør.

Det er der nu råd for, idet firmaet HiPleasures har udviklet en lille kapsel, Sugar Cum, som man skal indtage en time affyring.

Sugar Cum indeholder kanel og ekstrakt af hvedegræs, papaya, ananas og acai (bær fra en palme, der vokser i Amazon-junglen). Angiveligt skulle det forsøde en persons kropssafter, hvilket betyder, at det også kan bruges af kvinder, så hendes partner slipper for at holde sig for næsen, når vedkommende vil give oralsex.

Se også: Nyt produkt fjerner smagen af sæd

Vi tog fat sexolog og parterapeut Katrine Berling for at høre nærmere:

Hvad smager sæd af, når det smager skidt?

- Det har en harsk smag - som harsk smør. Eller lidt henad sur mælk, bare skarpere, siger Berling, der synes, Sugar Cum virker som en sjov ide, hvis det virker og ikke er skadeligt.

- Der er jo nogle mænd, der bare har en dårlige smag end andre, lige som det også gælder for kvinder.Er det ikke mærkeligt, at vi skal smage af noget andet end det, vi nu smager af?

- Det er rigtigt, men der er nogle kvinder, der nægter at sluge på grund af smagen, så hvis det kan hjælpe dem, er det fint. Så kan vi andre, der ikke er så sippede, tage det, som det er. Personligt har jeg aldrig set det som et problem, og for nogle er den lidt sure, salte smag og duft jo tiltrækkende i sig selv. Så er der noget for alle, lyder det fra Katrine Berling.

Det anbefales, at man spiser to Sugar Cum-kaplser en time før sex. Og helst hver dag. En pakke med to koster koster omkring 35 kroner.

'Gi' mig noget sæd - jeg ved du har!' I England sørger datingsitse for, at kvinder kan blive insemineret via sex. Sex & samliv - 2. maj. 2013 - kl. 12:15 Bliv sæddonor - nu med sex

1 af 3 Bemærk gasmaskelogoet i hjønet... (Foto: hipleasures.com)
2 af 3 Kaples opløses et et glas vand en time før levering... (Foto: hipleasures.com)
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer