Sådan giver du din kvinde orgasme

Få eksperternes gode råd til, hvordan du bedst sender din kvinde i den syvende himmel

For kvinder gælder det tit, at forspillet til sex starter lang tid før, tøjet rent faktisk ryger af. (Foto: colourbox.com)
For kvinder gælder det tit, at forspillet til sex starter lang tid før, tøjet rent faktisk ryger af. (Foto: colourbox.com)

Hvordan giver jeg min kvinde en orgasme?

Det er et af de spørgsmål, der tit dukker op hos sexologerne og i brevkasserne på Tidens Kvinder.

Derfor har redaktionen på det erotiske magasin for kvinder samlet nogle af bedste råd til at give kvinden en orgasme, hun aldrig glemmer.

10 tips til et fantastisk blowjob – få dem her

1. Husk de gode manerer
For kvinder gælder det tit, at forspillet til sex starter lang tid før, tøjet rent faktisk ryger af. Faktisk viser undersøgelser, at nogle af de største seksuelle turn-offs for kvinder er dårlig hygiejne og et hjem, der roder alt for meget. Derimod tænder de fleste kvinder på en gentleman, så hvis du allerede inden, I når til sengen, husker de gode manerer, er betænksom og smilende, så er du allerede et skridt nærmere et godt knald.

Og de gode manerer skal fortsætte, når I så rent faktisk dyrker sex. Også selvom I spiller rollespil eller andet, så husk hele tiden at være betænksom og have et øje på hendes behov. Er hun tiltrukket af din personlighed og måde at være på, har hun nemmere ved at give sig hen og nå orgasmen.

Sådan giver du hende flere orgasmer

2. Glem alt om ind-og-ud-sex
De færreste kvinder opnår orgasme ved sex, som kun handler om at stikke penis ind og ud. Det skal mere til. Prøv f.eks. dette trick: Bed hende om at lægge sig på ryggen med strakte ben. Læg dig så hen over hende og slå armene om hendes skuldre, så du støtter på dine albuer. Bevæg brystet op mod hendes kind, så du kan berøre hendes klitoris med roden af din penis. Fokusér på op-og-ned bevægelser i stedet for ud-og-ind. Det skal nok sende hende godt på vej ind i orgasmen. Det overordnede trick er: Tænk kreativt.

Se også: Sådan støder du hende i den 7. himmel

3. Husk komplimenterne
Langt, langt de fleste kvinder er desværre ikke særligt stolte af deres krop og derfor har de ofte mange bekymringer om, hvordan de tager sig ud, mens I har sex. Hjælp hende til at smide hæmningerne og give sig hen til orgasmen ved at rose hende for hendes udseende. Fortæl hende, hvordan hun tænder dig og del din begejstring over hendes krop. Du vil ikke fortryde det.

Men hvad 31-årige Helle tidligere oplevede som en fordel, er med årene blevet vendt til frustration og irritation. Fyrene har nemlig ikke øje for andet end hendes røv og patter - heller ikke i sengen, mener hun selv. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Kvinde med flotte former: Jeg er mere end røv og patter

4. Husk brysterne
Det er ikke kun en kvindes brystvorter, der er meget følsømme. Hele brystet er meget følsomt, og det er bestemt værdt at huske. Starte med at kæle for hele brystet og bevæg dig så langsomt ind mod brystvorterne. Vær hele tiden opmærksom på, hvordan hun reagerer, og begynd først at røre brystvorterne, nå de har rejst sig. På den måde kickstarter du blodgennemstrømningen i underetagen – og det giver hende større orgasmer.

Sexperterne - 27. sep. 2012 - kl. 23:38 Throwback thursday: Bryster skal kysses på og kæles forBryster er et sjovt stykke legetøj, men der skal ikke leges med dem hele tiden, for så bliver det belastende i længden, mener en af vores læsere. (Foto: Magic Media) Sex & samliv Vores bryster skal kysses og krammesSe også: Bryster: Derfor er mænd vilde med dem

5. Vær opmærksom på din berøring
En langsom rejse hen mod orgasmen er noget, de fleste kvinder elsker. Et tip er at lægge dig ved siden af hende og let trykke din hånd ned mod hende - lige over klitoris. Lad så din ring- og langefinger glide ned over hendes ydre kønslæber og tryk langsomt mere og mere til med hånden. Pres så håndfladen mod hendes klitoris, så du stimulerer den, men uden at røre den direkte. De fleste kvinder vil på det tidspunkt være for følsomme til, at du kan røre den direkte med det samme.

Få flere tips til gode orgasmer på tidenskvinder.dk

Sådan bruger du en penisring - læs den store guide her

0 kommentarer
Vis kommentarer