Hvor meget vil du give for at være hendes 1. knald?

Endnu en kvinde har fået verdensberømmelse, fordi hun bortauktionerer sin mødom

Hun er angiveligt medicinstudende og jomfru... (Foto: elizabeth-raine.com)
Hun er angiveligt medicinstudende og jomfru... (Foto: elizabeth-raine.com)

Den 1. april. Så kan du begynde at byde på et jomfruknald med en 27-årig medicinstuderende fra USA.

Hun kalder Elizabeth Raine og er den seneste i en lang række af unge kvinder (og en enkelt mand), som har nået viral berømmelse, fordi de sexdebuterer med højstbydende.

Catarina Migliorini, 21, håber, hun kan score kassen på at sælge sin mødom for anden gang. (Foto: Facebook) 112 - 20. nov. 2013 - kl. 23:47 Bortauktionerer sin mødom – igenSex & samliv - 28. okt. 2013 - kl. 20:09 Ofrer sin mødom for kunstens skyldSe også: Solgte mødom på nettet: Blev udnyttet af bagmandSe også: Hvem byder mest for min mødom?Se også: Mænd mister mødom for åben skærm

Se også: Mor satte datterens mødom til salg Mor satte datterens mødom til salg

Se også: Derfor vil vi have sex med en jomfru

Raine, der i virkeligheden har et andet navn, går yderst professionelt til værks med tjekket hjemmeside, elizabeth-raine.com og PR-agent. Og hele 35 procent af det endelige bud går til velgørenhed - uddannelse af kvinder i fattige lande.

Se også: Sætter sin mødom på spil i tv-show

Men kan man virkelig tro, at en 27-årig kvinde er jomfru? Well, hun er er villig til at lade sig undergå en gynækologisk undersøgelse og prøve en løgnedetektor.

Hvis du vinder auktionen, (som du jo gør, fordi du har alt alt for mange penge og en usund interesse i jomfruer), kan du se frem til en 12 timers date, under hvilken Raine vil tilbyde dig sin fagre krop. Raine fortæller, hun ikke jomfru af religiøse årsager, og at hun er ligeglad med, om folk synes, det er prostitution. For hun går op i sexarbejderrettigheder.

Ifølge nerve.com skal du dog ikke regne med analsex og trekanter kommer med i prisen for knaldet, der givetvis vil finde sted i Australien.

Auktionen varer april ud. Så du har lidt over en måned til at spare op - i en lignende auktionen var det endelige bud 780.000 dollars, små seks millioner kroner. Det blev dog ikke gennemført.

Se også: Sådan var vores sexdebut

0 kommentarer
Vis kommentarer