Derfor er dogging farligt - og frækt

Sex med fremmede i det fri: Det er beskidt og farligt, mener kvinde, der var til dogging på rastepladsen. Sexolog forklarer, at det netop er derfor, tænder andre

- På mig virkede det hele meget dyrisk og beskidt, i ordets bogstavelige forstand, og i hvert fald den ene af kvinderne tog den ene ladning efter den anden i munden, der kun bestyrkede mig i alle de fordomme, jeg på forhånd havde haft om denne her form for sex, siger Jane, der ellers ikke, mener hun selv, er specielt snerpet, hvad angår netop sex. (Arkivfoto: Pelican Pictures)
- På mig virkede det hele meget dyrisk og beskidt, i ordets bogstavelige forstand, og i hvert fald den ene af kvinderne tog den ene ladning efter den anden i munden, der kun bestyrkede mig i alle de fordomme, jeg på forhånd havde haft om denne her form for sex, siger Jane, der ellers ikke, mener hun selv, er specielt snerpet, hvad angår netop sex. (Arkivfoto: Pelican Pictures)

Sæsonen for dogging er over os. Det betyder, at pikhungrende kvinder mødes med brustige mænd rundt omkring i landet - på rastepladser, skovbryn og strande.

Typisk foregår det på aftalt tid og sted, hvor en eller flere kvinder lader sig bedække af en stribe fremmede mænd.

Vi har talt med, som Jane har ikke selv prøvet det, men har oplevet dogging på tætteste hold. Hun er blevet både frastødt og chokeret over måden, flere danskere dyrker sex i det fri på.

Jane har meget svært ved at forstå, at specielt hendes eget køn lægger krop til denne sexform.

- Jeg havde hørt og læst en masse om dogging, og vidste også godt på forhånd, at det slet ikke var mig. Men da man har mulighed for at møde frem som tilskuer, tog jeg alligevel chancen. For enten at få mine fordomme bekræftet eller få dem skudt til jorden, fortæller Jane, der sidste sommer to gange var til stede bag rastepladsen langs Helsingørmotorvejen, hvor dogging-folket på Sjælland med jævne mellemrum mødes for at dyrke alle typer af uforpligtende sex.

Sidste år omtalt vi fænomenet ganske kraftigt:

Sex & samliv 'Tænder mig at fremmede tænder på min kone'Sex & samliv Sådan får du din sexdebut i skovbrynet- Det, jeg tænder på, er tanken om at blive opdaget og endda at blive opdaget, men når først man er opdaget, så skal folk gå væk igen. Ellers forsvinder kicket ved at blive opdaget, fortæller Sofie. (Foto: Arkivfoto: All Over) Sex & samliv Sofie, 34: Tænder på at blive opdagetOver 100 var mødt op til doggingfest på rastepladsen. (Arkivfoto: Pelican Pictures) Sex & samliv Gangbang i det grønne Nordsjælland- Når jeg er liderlig, så gider jeg egentligt ikke snakke så meget, men vil bare gerne bolle, og så er det jo nemt nok bare at løbe ud i en park eller skov eller finde et af de mange andre steder, siger Anette. (Foto: BL Foto) Sex og samliv 32-årig lærerinde: Jeg elsker joggingsex- Det hele startede nok en dag, da vi lå og bollede i en gryde ved stranden, og vi pludseligt opdagede, at der var to unge fyre, der lå og gemte sig og kiggede på, fortæller Nanna. (Foto: BL Foto) Sex & samliv Sjællandsk par: Vi dyrker grydesexI omegnen af 50 personer, heraf to ægtepar, mødte denne eftermiddag og aften op for at have diverse former for sex. (Foto: Pelikan Foto) Sex & samliv Sådan knalder vi på rastepladsen

Med i det grønne havde Jane sin mand, ellers var hun nemlig slet ikke taget afsted. Alligevel følte Jane sig en smule utryg til at begynde med:

- Vi ankom til rastepladsen små 20 minutter inden, de her par havde annonceret, at de ville dyrke sex i det grønne, men alligevel var det næsten umuligt at få en p-plads. Så mange specielt singlefyre, der enten sad i deres respektive biler eller gik frem og tilbage, var allerede mødt frem - og ventede nu på startskuddet.

- Og da vi fulgte med strømmen ned til lysningen med stenbænken, hvor sexaktiviteterne skulle ske, godt gemt væk inde under træerne, kun et mindre stenkast fra motorvejen, sagde ingen et ord til hinanden. Lige som øjenkontakt nærmest heller ikke var eksisterende.

- Vi vandrede på en lang række, fortsætter Jane, der tidligere har været i både sex- og swinger-klub, hvor hun aldrig har følt sig hverken malplaceret eller specielt utryg.

I hvert fald ikke som specielt den første gang bag rastepladsen i det nordsjællandske.

Beskidt sex
- Der var klart flest enlige mænd tilstede, og i alle tænkelige aldre, og mange så ud som om, de kom direkte fra jobbet, det gjaldt også håndværkere/arbejdsmænd. Og så stod vi ellers der i en stor kødrand rundt om i første hånd to kvinder, der skiftedes til at tage imod de fyre, der havde lyst til dem.

Ingen af kvinderne, som jeg lige oplevede det, spurgte hverken til gummi eller om man havde vasket sig hjemmefra, og så blev der ellers dyrket en masse oralsex, bollet i begge huller og brugt fingre i den helt store stil, og kvinderne i midten tog stønnende imod.

- På mig virkede det hele meget dyrisk og beskidt, i ordets bogstavelige forstand, og i hvert fald den ene af kvinderne tog den ene ladning efter den anden i munden, der kun bestyrkede mig i alle de fordomme, jeg på forhånd havde haft om denne her form for sex, fortsætter Jane, der ellers ikke, mener hun selv, er specielt snerpet, hvad angår netop sex.

- Hvis ikke man specielt som kvinde passer bedre på sig selv, end hvad jeg oplevede de to gange, jeg har været tilskuer til dogging, så beder man selv om det. Så burde det på ingen måde overraske, hvis man rager både det ene og andet til sig.Lige som en del af de her mænd, der deltager i de her dogging-møder, med garanti gør det bag hustruens ryg – og hvem ved, hvad sådan en type af ”skovtur” kan medføre ud over en hurtig forløsning?

Janes mand
Janes mand, der også var med i det grønne for at opleve dogging på helt tæt hold, har et lidt mere afslappet forhold til den type af udendørssex, kun flere og flere danskere ynder at kaste sig ud i.

På den ene side kan han egentlig godt forstå de mænd, der møder op for at få noget hurtig, gratis og helt uforpligtende sex. På en anden sideer sexformen slet ikke ham. Men alle er vi jo så forskellige, som han siger.

- Om jeg så var single og ikke havde fået noget i meget lang tid, så ville jeg bare ikke kunne under den type af forhold, hvor kun de færreste tænker eller taler om hygiejne, eller for den sags skyld om risikoen for at få en kønssygdom med i købet.Omvendt er jeg også mand og ved udmærket godt, hvad lyst lige nu og her kan gøre ved en - så tænker man nemlig kun på forløsning, lige nu og her.

- Og det er da også ret tydeligt både at se og mærke på de, der nu engang møder frem, siger Janes mand, som dog ikke oplever det meget anderledes end den type af sex, der langt hen ad vejen dyrkes rundt om i landets sexklubber på daglig basis.

Chokerende
- Det, der overrasker og chokerer mig mest ved de her kvinder, der på denne her måde stiller sig til rådighed for hvem, der nu engang har lyst til dem, er deres store risikovillighed. De agerer, som har de hovedet under armen. Når fx 100 mænd møder frem, som der gjorde en af de gange, vi var med på sidelinjen, og man bare tager imod og imod, så bliver det altså meget hurtigt en ret så beskidt omgang.

- Også fordi det nu engang foregår et sted, hvor der er støvet og møget til, og der er jo heller ikke mulighed for at bare at vaske sig en lille smule undervejs - og det virker altså ret så utiltalende på mig.

- Tænk at være mand nummer 80? Eller endnu værre: Tænk at være hende, der tager imod mand nummer 80 under sådanne forhold? fortsætter Janes mand, de er overbevist om, at kvinderne primært gør det her for at få opmærksomhed, for at blive bekræftet, og det seksuelle kommer for kvinderne helt klart i anden række.

For mændene, hvor en del kun er på pladsen måske 10-15 minutter, inden de smutter tilbage til bilen igen, handler det meget mere om en dyrisk form for lyst, der kun forstærkes af, at det foregår et offentligt sted, hvor det hele samtidig er lidt 'farligt og forbudt.'

I hvert fald oplevet med Janes og hendes mands øjne.

Parret er i hvert fald ikke at finde på sidelinjen i år, når det atter gør løs ved skov og strand og bag rastepladsen klods op af Helsingørmotorvejen.

0 kommentarer
Vis kommentarer