Kvinde sagsøger kommunen for dildoforbud

Dildo på recept: I Sandy Springs, Georgia, må skal man have en lægeerklæring for at købe sexlegetøj - det er skleroseramt kvinde utilfreds med

Ifølge Sandy Springs vedtægter man skal have en 'medicinsk, videnskabelig, uddannelsesmæssig, juridisk eller politimæssig' grund til at købe sexlegetøj.  (Foto: shutterstock.com)
Ifølge Sandy Springs vedtægter man skal have en 'medicinsk, videnskabelig, uddannelsesmæssig, juridisk eller politimæssig' grund til at købe sexlegetøj. (Foto: shutterstock.com)

Tænk hvis du skulle have din læge til at ordinere en dildo.

Det ville du nok blive lidt stødt over og måske ovenkøbet føle, at dine grundlæggende rettigheder som borger er blevet brudt.

Sådan har 44-årige Melissa Davenport fra Sandy Springs, Georgia, USA, det. Faktisk er hun så stødt, at hun sammen med en lokal kunstner har sagsøgt kommunen.

Ifølge Sandy Springs vedtægter man skal have en 'medicinsk, videnskabelig, uddannelsesmæssig, juridisk eller politimæssig' grund til at købe sexlegetøj.

Se også: Jomfrufødsler i stigning

Davenport ikke er betjent og har brug for en dildo til ordenshåndhævning - derimod har hun multipel sklerose. Og hun hævder, at sevlegetøj har reddet hendes sexliv og ægteskab.

'Nogle mennesker har en beskidt tankegang om, hvordan andre bruger vibratorer. Men folk har virkelig brug for disse enheder af helbredsårsager og for at få et sundt sexliv med deres ægtefælle,' udtaler Davenport, der selvølgelig bare kan bestille sine dildoer over nettet - men kommer dermed til at bryde loven.

Davonport vil dog også gerne have lov at sælge sexlegetøj.

Se også: Fanger blev nøgen- og skidefilmet

Ifølge Melissa Davonport og hendes medsagsøger, en biseksuel, mandlig kunstner, so,m gerne vil have lov til at bruge sexlegetøj i sine værker, bryder kommunen, der har små 100.000 indbyggere, den amerikanske grundlov og dermed deres borgerrettigheder.

Lokale myndigheder i USA har en udbredt grad af selvstyre i forhold til centralmagten i Washington.

Det er blandt andet derfor, nogle delstater kan tillade homoægteskaber, mens andre forbyder dem, der er derfor, nogle byer er tørlagte, mens andre har legaliseret marihuana, det er derfor, nogle delstater kan have har sexlove, som er mellemøsten værdige - og der er derfor, byen Sandy Springs i Georgia ikke tillader salg af sexlegetøj til personer uden særlig nåja, tilladelse.

Læs om andre sære sexletøjslove i USA her

Se også: Bytter dildoer og pistolerSandy Springs, der har næsten 100.000 indbyggere, ligger ved Atlanta.
Sandy Springs, der har næsten 100.000 indbyggere, ligger ved Atlanta.


0 kommentarer
Vis kommentarer