Denne træning booster dit sexliv

Deltag i unik træningsundersøgelse af den skjulte muskel

Mange danskerne har fysiske og psykiske gener ved at have en svag og utrænet bækkenbund. Inkontinens i forbindelse med at hoste, grine og fysisk aktivitet, ondt i ryggen, nedsat følsomhed ved sex, sværere ved at opnå orgasme, tendens til nedsunken blære og/eller livmoder hører blandt de mere hyppige gener ved en svag bækkenbund.  (Foto: shutterstock.com)
Mange danskerne har fysiske og psykiske gener ved at have en svag og utrænet bækkenbund. Inkontinens i forbindelse med at hoste, grine og fysisk aktivitet, ondt i ryggen, nedsat følsomhed ved sex, sværere ved at opnå orgasme, tendens til nedsunken blære og/eller livmoder hører blandt de mere hyppige gener ved en svag bækkenbund. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Brug sommeren på at stramme op. I bækkenbunden, vel at mærke.

Det er, hvad en legetøjshop og en træningsportal vil have 100 danske kvinder til.

Webshoppen med salg af sexlegetøj, Lovejoy.dk, sponserer bækkenbundskugler til 100 kvinder, der hen over sommeren skal medvirke i en undersøgelse af effektiviteten i forbindelse med jævnlig træning med kuglerne.

Danske Knib.dk, der er dedikeret oplysning og forskellige måder at træne og vedligeholde bækkenbundsmusklen på, står også bag undersøgelsen af fordelene og effektiviteten ved træne bækkenbundsmusklen ved hjælp af bækkenbundskugler.

Fræk træning giver bedre orgasmerJo hårdere jeg klemmer, jo mere vibrerer den

Mange danskerne har fysiske og psykiske gener ved at have en svag og utrænet bækkenbund. Inkontinens i forbindelse med at hoste, grine og fysisk aktivitet, ondt i ryggen, nedsat følsomhed ved sex, sværere ved at opnå orgasme, tendens til nedsunken blære og/eller livmoder hører blandt de mere hyppige gener ved en svag bækkenbund.

- Hvis nu bækkenbundsmusklen, også kendt som den 'skjulte muskel,' da bækkenbundsmusklen er placeret indvendig i kroppen, var fysisk synlig som fx arm-, lår- og brystmusklerne, så ville problemer med bækkenbunden ikke være nær så udpræget, som vi desværre oplever det i dag, forklarer sexolog og jordemoder, Vivi Hollænder, der er fast tilknyttet Knib.dk-undersøgelsen som rådgivende ekspert.

- I forbindelse med graviditet og fødsel får kvinder helt generelt vejledning og gode råd omkring diverse former for knibe-øvelser, men der er så langt fra alle, der husker eller orker at træne - og netop i forbindelse med graviditet og/eller kraftig overvægt, hvor kroppen belastes ekstra meget, er det vigtigt at holde bækkenbundsmusklen sund og smidig. Gerne via træning på daglig basis, fortsætter Vivi Hollænder, der i forbindelse med den kommende undersøgelse er spændt på at finde ud af, om bækkenbundskugler evner at gøre trænings-tricket.

Kvinde - find og nyd din kvindelighed

Træning bør gøres til en vane
- Det mest optimale er, at man husker at træne sin bækkenbund i stil med, at man med jævne mellemrum husker at løbe sig en tur - og får man en dag alligevel ikke løbet, fordi det måske regner, så får man dårlig samvittighed og husker i hvert fald at gøre det dagen efter. Sådan bør det også gerne være med træning af bækkenbunden.

Til at begynde med kan man bruge et sæt bækkenbunds-kugler, hvorpå man så, når man har gjort bækkenbundstræning til en sund vane,fremadrettet begynder at lave sine knibe-øvelser uden kuglerne. Måske ikke hver dag, men gerne op til fire gange om ugen - og helst hele livet ud. Og nej, det er selvfølgelig aldrig for sent at komme i gang, og øvelserne er af sådan en karakter, at alle kan være med.

- Desuden kan trænings-øvelserne udføres både ude og hjemme - og uden at andre end man selv ved det. Så en god ide kunne fx være at lave dagens øvelser, når man fx går sig en aftentur, vasker op, ser fjernsyn eller noget helt fjerde eller femte - bare man altså sørger for at få det gjort, siger sexolog og jordemoder Vivi Hollænder fra bedresexliv.dk.

Læs yderligere om undersøgelsen samt tilmeld dig her: knib.dk

Lovejoy.dk har lavet en knibeguide

Sådan får hun bedre orgasmerSådan får du en hård diller igen

Selv #metoo-entusiastiske kvinder må medgive

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.