Fem tips til en hurtigere orgasme

Det behøver ikke at tage en krig at komme, hvis hun lærer disse teknikker

Hvis det er en G-punktsorgasme, du ønsker, kan du prøve en bagfra-stilling eller at sidde på ham, så hans pik er vinklet på den rigtige måde. (Foto: shutterstock.com)
Hvis det er en G-punktsorgasme, du ønsker, kan du prøve en bagfra-stilling eller at sidde på ham, så hans pik er vinklet på den rigtige måde. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

Kunne du godt tænke dig en kortere vej fra lun lunte til enorm eksplosion? Så læs med her og få sexolog Sara Skaarups praktiske tips til, hvordan du gør.

Hvis du altså er kvinde,

Sara Skaarup skriver for Tidens Kvinder.

Knib
Tror du knibeøvelser mest er for gamle koner? Så tager du fejl. En del tyder på, at kvinder får både flere og dybere skedeorgasmer hvis de er gode til at knibe. Du kan nemlig ikke styre følsomheden af dit G-punkt eller de andre aktive steder indeni dig - men du kan styrke dine muskler ved at gøre dine knibeøvelser.

Når du eksperimenterer med dine orgasmer alene, så læg mærke til, hvilke teknikker, bevægelser og så videre, der giver dig mest medvind.

Det vidste du (måske) ikke om mandens testikler

Forbered ham
Rør meget ved hans pik. Når din hånd, tunge eller fisse rører hans pik ofte under forspil, vil han være mindre følsom over for berøring, når I starter med at knalde, og han vil derfor holde længere. Hvis han er på vej ud af kontrol, så prøv at give ham et klem. Et stramt tag om penisroden i nogle få sekunder kan forsinke sædafgangen.

Her er de tre bedste sexstillinger

Tag stilling
Hvis det er klitorisorgasme, du går efter, så vælg en position, hvor en af jer nemt kan nå din klitoris og stimulere den med fingrene (eller hold en lille vibrator på det gyldne punkt). Det er ikke snyd! Det er at anerkende, hvordan kroppen fungerer bedst!

Hvis det er en G-punktsorgasme, du ønsker, kan du prøve en bagfra-stilling eller at sidde på ham, så hans pik er vinklet på den rigtige måde. Spred dine kønslæber, når han er inde og tryk dem imod ham for at få maksimal friktion på din klitoris og området omkring urinrøret. Dette område er nemlig også fyldt med nerveender.

Tænder du på sex i 2’eren? Så få nybegyndertipsene til at komme i gang her:

Stød godt
Hvordan han støder er vigtigt! Den traditionelle 'ud-og-ind'’-stil, hvor han bare hamrer derudaf, er omtrent lige så effektivt til at give kvindelig nydelse som at bruge en gaffel til at sprede smør med. Prøv at bede ham bevæge sit bækken i cirkler i stedet for op og ned.

Sådan støder du hende i den 7. himmel

Formålet er at holde så meget af penisroden og hans krop i kontakt med hele dit underliv som muligt. Bed ham afveksle med korte, lette bevægelser i stedet for bare at køre de dybe og hurtige stød. Du kan evt. gå ind og se Jacob Olriks lille video om stødteknik på nettet under 'I seng med DR2' – her viser han sin 'spurv, spurv, hvalteknik,' som vi da NOK lige tror på er effektiv.

Bliv superelsker med disse stød

Onanér sammen med ham
Hvis du ikke har fået orgasme, mens I elsker, så giv dig selv en bagefter. Han kan se på eller være med ved at lægge sin hånd ovenpå din. Onanér i det hele taget tit sammen.

Forskerne hævder, at det øger din seksuelle appetit, fordi liderligheden vokser jo mere vi bruger den, uanset hvordan.

Vil du lære endnu mere om, hvordan du kan forbedre dine orgasmer? Så læs med her!

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time