Annonce:
Annonce:

Her er mit frække singleliv

Ekstra-babe udgiver bog om sine seksuelle eskapader

I 2008 viste hun sin velformede krop frem i Ekstra Bladet - nu blotter hun en anden side af sig selv bogen 'Miss Saikkonen - Singleliv.'  (Foto: Starduststudio)
I 2008 viste hun sin velformede krop frem i Ekstra Bladet - nu blotter hun en anden side af sig selv bogen 'Miss Saikkonen - Singleliv.' (Foto: Starduststudio)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Anne-Louise Saikkonen har tidligere blottet sig som Ekstrababe, og nu deler hun rundhåndet ud af sig selv i bogen 'Miss Saikkonen – Singleliv.'

14 saftige fortællinger af sexologen Saikkkonen, der alle tager udgangspunkt i hendes eget, frække singleliv.

'Onani med fingrene er mit foretrukne onaniværktøj – både alene, men også når jeg har samleje med en mand. Jeg har aldrig rigtig fanget nydelsen med håndbruseren, og jeg er egentlig ikke en særlig stor fan af dildoer eller andet sexlegetøj,'

Dansk sexolog som kalenderbabeGalleri med Ekstrababen Anne-Louise

Sådan skriver 28-årige Anne-Louise Saikkonen i forordet til bogen, hvis fortællinger primært omhandler erotiske og seksuelle fantasier og oplevelser i forbindelse med eget singleliv, da Anne-Louise var i alderen 16-24 år.

Annonce:

- Jeg begyndte så småt at arbejde på skrive-projektet for cirka to år siden, da jeg havde færdiggjort min kandidatgrad i idræt, og hvis bogen bliver taget godt imod, jeg naturligvis rigtig meget håber på, så er ideen helt klart, at flere Miss Saikkonen-bøger kommer til, siger hun til ekstrabladet.dk.

- Faktisk er jeg så småt allerede begyndt på en nummer to, smiler forfatter-debutanten, der aldrig har været i tvivl om, at sex og erotik skulle være omdrejningspunktet, hvis det endelig skulle være – og hvad er mere inspirerende og naturligt end at tage udgangspunkt i egne oplevelser, lyster og seksuelle fantasier?

Ekstrababe taler om sine orgasmer

Lige på og hårdt
'
Da Peter havde slikket mig i cirka et halvt minuts tid, skyndte jeg mig at tage styringen.

Jeg skubbede ham over på den anden side af boblebadet, så jeg kunne komme til hans pik.

Jeg angreb ham med et vildt kys, som jeg holdt kørende, mens jeg samtidig begyndte at røre ved hans stive og overraskende, hårde pik.'

(Fra 'Ekskærestens ven')

TV: Her er gaven til alle kvinder

Annonce:

- Hele vejen igennem bogen har jeg taget udgangspunkt i egne seksuelle tanker og oplevelser og erfaringer, både gode og mindre gode, men har hist og her også trukket fra og lagt lidt til. For at gøre læsningen mere spændende og interessant, men da også for at dække mig lidt ind, for at beskytte mig selv en smule. Godt nok er jeg kendt for at være hudløs ærlig, ikke mindst når det kommer til det seksuelle, men der må også gerne være lidt til fantasien, synes jeg, fortsætter Anne-Louise Saikkonen, der er en pige med krudt i sin velformede bagdel.

Udover at være kandidat i idræt, er hun uddannet sexolog hos Joan Ørting, samt skiinstruktør og underviser på ski i vinterhalvåret i det kendte, østrigske skisportssted St. Anton am Arlberg. Og hvis du mener at have oplevet Anne-Louise med meget lidt eller slet intet tøj på, så har du formentlig dyrket hende som indbydende Ekstrababe.

'I første omgang føltes det rigtigt skønt. Bevægelserne var langsomme og intense. Vi styrede det lidt begge to. Jeg red ham, men han stødte også et par gange tilbage. Pludselig tog han dog hele styringen, mens jeg sad ovenpå. Han begyndte at bolle mig, som om han ikke havde nogen medfølelse overhovedet. Jeg hoppede op i luften, således at min skede fløj ind og ud med pikken.'

(Fra 'Mr. Beautiful')

Sådan er kvinders uartige fantasierPornolegende skriver fræk bog

Annonce:

Mest til kvinder
- Fortællingerne er skrevet i kronologisk orden, og jeg har skrevet dem direkte fra hjertet og frit fra leveren, hvorpå de selvfølgelig er blevet redigeret og skrevet igennem undervejs i processen. Med hensyn til målgruppen så håber jeg at ramme meget bredt, men mit bedste bud må være, at 'Miss Saikkonen - Singleliv' primært henvender sig til kvinder. At man helt specielt som sexglad singlekvinde kan spejle sig i nogle af de oplevelser, lyster og fantasier, Miss Saikkonen her fortæller om, siger den unge sex-skribent.

'Lægen var virkelig ekspert i at slikke min mis. Han startede med at kysse mig fra munden, bide mig i ørerne og derefter rundt omkring halsen, mens hans hænder holdt fast om mine hofter og bollehåndtag. Han gik herefter længere og længere ned, helt ned til min mis.

(Fra 'Lægen')

Find Gud gennem røven

- I sagens natur giver jeg naturligvis rigtig meget af mig selv i bogen, og jeg holder da heller ikke specielt igen med hensyn til at gå direkte til sex-sagen. Min plan er dog, at gå skridtet længere næste gang - at den næste Miss Saikkonen bog, der formentlig kommer til at foregå i Alperne, går tanden mere i dybden med det seksuelle. At næste omgang bliver tanden mere hardcore og lige på end denne, min første udgivelse, siger Anne-Louise Saikkonen.

'Miss Saikkonen – Singleliv' kan købes på miss-saikkonen.com, hvor man også kan læse meget mere om den debuterende sex-forfatter.

Sexolog vild med forbudt musikvideo

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: