Sådan er det 'normale' sexliv

100.000 personer verden over har deltaget i undersøgelse om sex og lykke

Så ofte gør de andre det... (Foto: colourbox.com)
Så ofte gør de andre det... (Foto: colourbox.com)

Lykken er at være normal. Og så alligevel ikke. For hvad er 'norma'l og hvorfor hele tiden måle sig i forhold til, hvad 'de andre' eventuelt gør...

I en søgen på at finde en bred definition af normal i forhold til lykke, sex og parforhold har amerikanske forskere spurgte over 100.000 ikke-repræsentative mennesker over hele verden deres forhold til samme, ifølge dailymail.co.uk.

Det er der kommet en bog ud af: 'The Normal Bar.'

Danskerne: Vi får for lidt sex

Forskerne kom frem til, at de par, der angav, at de var mest lykkelige, havde nogle fællestræk:

De prioriterer romantik højt ved blandt andet at huske at gå date, de holder i hånd, de kysser og krammer offentligt, de kysser uden at det skal ende til sex, de sover nøgne - og så værdsætter de alle en stor grad af kommunikation, venskab, ømhed, sex og godt forældreskab.

Ifølge undersøgelsen har 40 procent af parrene sex tre-fire gange om ugen. Et forhold der er blevet mødt med forbehold af blandt andre den respekterede evolutionspsykolog, David Buss:

'Der er en kæmpe individuel forskel på sexdrive og individuelle forsklle på den seksuelle kemi i et forhold - og alle mulige ting som stress, job og børn påvirker det. Det ville være alamerende, hvis folk blev for bekymrede over, hvor de passer ind i sexfrekvensen.'

Så ofte skal du dyrke sex