Annonce:
Annonce:

Giv os dit værste skilsmisse-drama

Når kærligheden er truet, kan man finde på at opføre sig vanvittigt. Fortæl din historie - og se den på teatret eller her på siderne

Afmagten og savnet, vreden og de sårede følelser kan få de nyskilte til at opføre sig både uhensigtmæssigt, forrykt og bizart. (Foto: shutterstock.com)
Afmagten og savnet, vreden og de sårede følelser kan få de nyskilte til at opføre sig både uhensigtmæssigt, forrykt og bizart. (Foto: shutterstock.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Sorgen over en skilsmisse eller et brud efter et længerevarende forhold bliver af mange terapeuter sammenlignet med sorgen ved et dødsfald i den nære familie.

Afmagten og savnet, vreden og de sårede følelser kan få de nyskilte til at opføre sig både uhensigtmæssigt, forrykt og bizart.

Det lærte vi af vores skilsmisse

De historier vil skuespiller og manuskriptforfatter Cecilia Zwick Nash gerne høre.

Den 45-årige halvsvensker, som i mange år har været tilknyttet Det Kgl. Teater og medvirket diverse film- og tv-produktioner, er nemlig ved at skrive et nyt stykke.

'Vinger på hjernen' hedder forestillingen med musik af Poul Halberg. Det er et one woman show, for Cecilia spiller stykkets fire roller, og det har premiere til efteråret:

Annonce:

- Det handler om, hvad folk gør ved hinanden i kærlighedens navn, eller der hvor den ikke er der mere ,og man stadig er sammen i et banklånhusforhold eller for børnenes skyld. Der hvor man vokser eller skrumper i hver sin retning - uden sex og ægte samvær. Det handler om, hvorfor man bliver skilt, og hvad man gjorde bagefter.Cecilia Zwick Nashs kommende forestilling handler blandt andet om den svære kærlighed.
Cecilia Zwick Nashs kommende forestilling handler blandt andet om den svære kærlighed.
Mænd klarer skilsmisser dårligt

Afbrændte du din kærestes bil, satte du en privatdetektiv på din mand, eller hackede ekskone din facebook-profil?

Send din sjove, forrykte, onde, bizarre fortælling om, hvorfor du blev skilt og ikke mindst om, hvor galt det gik, da det gik galt.

Mail din fortælling til sexsamliv@eb.dk. Du forbliver selvfølgelig anonym, også hvis ekstrabladet.dk vælger at bruge din historie.

Fem slags eks-kærester du IKKE skal være

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: