Annonce:
Annonce:

Kig med: Sådan gør de i swingerklubben

Kom med helt ind i klubben, de færreste nok vil indrømme, de besøger. Alligevel lægger flere tusinde danskere hvert år vejen forbi

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der findes knap 10 af dem i Danmark. Flest på Sjælland og i Jylland - en enkelt på Fyn: swingerklubber.

Altså en klub, hvor man efter at have betalt entréen spontant kan finde sig en partner eller flere at dyrke sex med. Landets største swingerklub ligger på Amager og hedder City Swingers. Med størrelsen her menes der antal gæster.

- Nogen kommer en gang om året, andre en gang om måneden og så er der dem, der kommer en gang om ugen. Jeg vil skyde på, at der i løbet af et år kommer 5.000 - 10.000 forskellige personer i klubben, siger indehaver af City Swingers Allan Zeuthen.

TV: Sådan giver du hende sprøjteorgasme

I klippet øverst i artiklen kan du komme med på et sjældent tv-besøg på swingerklubben. Her kan du blandt andet se en demonstration af en særlig maskine ved navn Sybian.

- Kvinder kan få en kraftig reaktion af den. Faktisk begynder nogen at græde - på den gode måde. Men det er ikke rent maskinelt. Kvinden har lige efter en tur på maskinen brug for lidt tosomhed. Måske bare ligge lidt i ske, forklarer Allan Zeuthen.

Se hele tv-indslaget fra City Swingers øverst i artiklen. Her forklarer Allan Zeuthen også, hvilke typer der kommer i swingerklub.

Dansk swingerpige: 'Mænd er dildoer med puls'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: