Sådan er den nye frække messe

'Erotic in Motion' forsøger at tage staffetten op, hvor den mere pornografiske Sexmesse slap den

Miss Jordin fik temperaturen en smule i vejret, og mange tak for det!  (Foto: Pelikan Foto)
Miss Jordin fik temperaturen en smule i vejret, og mange tak for det! (Foto: Pelikan Foto)
Følg Sex & Samliv

I 2011 brændte K.B. Hallen på Frederikberg ned og dermed gik også Sexmesserne, som havde turet rundt i det ganske land i mere end 10 år, op i røg.Udstillerne på Erotic in Motion er en god blanding af nye og gamle kendinge, og det er primært erotiske gadgets (sexlegetøj), lingeri, lak, læder og latex og diverse ”grej” hørende til BDSM-verdenen, der langes over diskene i Ridehuset.

Gamle dage
Mogens, indehaver af Paradiss.dk, der har været med rundt på de danske erotikmesser siden midten af 1990'erne, er også at finde på den nye messe.

- Det er altså bare ikke som i gamle dage, men jeg giver selvfølgelig messen en chance - og bliver det en succes her i Århus, så støtter jeg også op om en messe i København, fortæller sexlegetøjsbranchens grand old man, der har lidt svært ved at tro på, at man sådan lige med det samme når helt samme højder, som man nåede lige omkring årtusindeskiftet.

Læserne: Så fræk er kvindelig dominans

Lovejoy.dk, en af de nye kometer indenfor salg af erotiske gadgets via nettet i Danmark, er også at finde i Ridehuset, hvor man primært koncentrerer sig om forretningens støt voksende homeparty-del.

- Vi har rigtig meget savnet at komme på messe. Det er nemlig her, vi har bedst mulighed for at komme i direkte kontakt med nye potentielle party-kunder, fortæller Lovejoys Yvonne, der afholder homeparties i Sønderjylland - og det samme gør hendes mand, dog hver for sig.

- Vi kunne godt ønske os lidt flere besøgende, men de kommer forhåbentlig de næste dage, det håber og satser vi på. For jo flere mennesker, jo bedre kan vi også holde varmen, siger den kørende sælger af erotiske gadgets, der sammen med de andre sælgere på standen måtte en tur i Hennes og Mauritz for at købe langærmede bluser.

Kom på kursus i kvæle-sex

Sort i sort
Blandt de mere kinky indslag på messen er foreningen XET.dk, en eksklusiv BDSM legeplads i Odense, der har både 'piger og drenge' til at sælge det slagfærdige budskab ' eller i hvert fald til at få deres del af det erotiske univers lidt mere ned på jorden, hvor det hverken skræmmer eller afholder interesserede i at få mere at vide.

- Vi håber naturligvis at komme i kontakt med så mange mennesker som muligt, og ikke mindst få fortalt, at vi altså ikke bider, siger Simon, der samtidig ønsker at dementere, at miljøet altså ikke kun tiltrækker gamle grise.

- Vi håber på nogle rigtig gode dage, og indtil videre går det ret godt, synes jeg. Der er selvfølgelig de besøgende, der hurtigt går forbi, mens andre stopper op og spørger interesseret til vores BDSM-forening. Nu håber vi så bare, der kommer endnu flere forbi os de næste dage, siger Simon.

På slaveskolen bliver pigerne lykkelige

I den anden ende af messen finder man DenSorteFabrik.dk, der på ganske kort tid har haft stor succes med at tiltrække folk fra alle dele af landet, der har en passion for mere kinky sex, dækket ind under den så altfavnende BDSM-paraply.

- Vi er endnu så nye i gamet, at det er første gang, vi er på messe - og indtil videre, synes jeg, går det ret fint. Interessen for BDSM er kun stigende i Danmark, og da vi nu engang er beliggende i lokalområdet, holder vi lørdag åbent hus for alle interesserede i vores forening ude i Lystrup, fortæller fabrikkens Tom, der på ingen måde afviser, at Den Sorte Fabrik også er med på messen næste gang. Hvis der altså bliver en næste gang.

Det mener gæsterne
Sille, 20 år, Århus: - Jeg havde godt nok regnet med noget lidt andet, til gengæld var mandestripperen ret lækker., siger Sille, der havde sin erotikmesse-debut sammen med to jævnaldrende veninder, der kke var specielt begejstrede.

Henrik og Jette, Midtjylland: - Vi havde nok håbet på noget mere, men nu, hvor vi er her, så hygger vi os da meget fint. Og vi skal da også have et stykke legetøj eller to med hjem, smiler Jette, der havde fået hevet manden med til Erotic in Motion. 100 kroner pr. snude er også til at overkomme, men man kommer godt nok hurtigt rundt om det hele. Næste gang burde de nok finde et større sted.

Peter, 55 år, Århus: - Der er ikke nok frække piger, synes jeg, griner Peter, der ikke lige havde tjekket, at der var mandstrip på torsdagens program. Som dog ud på aftenen blev afsluttet med pigestrip, siger Peter, som regner med også at besøge messen fredag og lørdag.

Kom på slavefarm i Vanløse

Sanne, 44 år, Fyn: - Mandestrippen var ok, men jeg havde da håbet på endnu flere lækre og afklædte mænd, smiler Sanne, der var til erotikmesse med en kvindelig kollega - og pigerne hyggede sig ok.

De havde allerede været rundt i gangene et par gange, så nu skulle der kigges nærmere på diverse sexlegetøj og lingeri.

- De kunne nu godt have skruet lidt mere op for varmen, synes jeg, og så skulle der have været nogle flere stande. Men ellers er det da helt ok, siger Sanne.

Sted: Ridehuset, Aarhus. Billetpris en dag: 100 kr. Alle dage: 250 kr. Læs mere: Eroticinmotion.dk.

Unge kvinder fanget i S/M

Partimoder Pia kan ikke slippe magten

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.