Her går vi på date

Klar til en forårsflirt: En kop kaffe på en cafe er det mest populære blandt datere

Den obligatoriske kaffedate på cafe slår biobesøg, som nok mere er noget, der sker i amerikanske ungdomsfilm. (Foto: colourbox.com)
Den obligatoriske kaffedate på cafe slår biobesøg, som nok mere er noget, der sker i amerikanske ungdomsfilm. (Foto: colourbox.com)

Det er ikke en tur i biffen, ej heller i teatret eller på restaurant - netdatere vil helst tage på 1. date på en cafe.

Det fremgår af en undersøgelse, som landets ældste og største datingsite, dating.dk, har lavet blandt 2000 af deres mange brugere.

Læs:

Se også: Hun er frisk med den på 1. date

Der er nærmest enighed kvinder og mænd i imellem. 75 procent af kvinderne og 60 procent af mændene foretrækker at mødes på en café.

Men skulle der vise sig at være ringe eller ingen kemi, kan man godt regne med, at daten sidder tiden ud - for 75 procent af begge køn mener, man ikke kan tillade sig at gå midt i en date, selv om man hurtigt indser, at man ikke vil se vedkommende igen.

'Man går da ikke bare - en aftale skal overholdes,' siger én af de mandlige datere, og én af de kvindelige supplerer: 'Man tager daten som en oplevelse uanset hvad.'

Og som mand behøver du ikke at betale den obligatoriske kaffe, for cirka halvdelen af kvinderne mener, man bør deles om udgifterne. De fleste mænd insisterer dog alligevel på at stå for regningen.

Læs:

Se også: Danske net-datere satser på IRL

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere