Derfor elsker vi gangbang

Tre danske mænd fortæller, hvorfor kan lide af stå i kø ved hullerne

- Det gælder jo om at møde op og holde sig til, når muligheden er der, og personligt har jeg intet problem med at være mand nummer 40 eller 50, der kommer til, forklarer Dennis.
- Det gælder jo om at møde op og holde sig til, når muligheden er der, og personligt har jeg intet problem med at være mand nummer 40 eller 50, der kommer til, forklarer Dennis.

Et gangbang handler om, at en kvinde bliver betjent af mange, mange mænd, der dermed står i kø for at få deres tur.

Men hvad er det tiltrækkende ved at være et penisobjekt for en kvinde, der udlever en fantasi? Læs mere kvindernes gangbang:

- Kvinden her har i samspil med sin mand fundet en løsning, som sikrer hende den tryghed, der skal til for at kunne give sine lyster frit løb, forklarer sexolog. Sex & samliv Derfor er piger vilde med gangbang Dullen var i centrum for et mislykket rekordforsøg tidligere på året. (Privatfoto) Sex & samliv Fejrer sin fødselsdag med gangbang

Vi har talt med tre danske mænd, der alle deltager i gangbangs.

Læs:

- Når vi arrangerer gangbang, hvor Heidi er i centrum, er vi begge naturligvis med til at bestemme, hvem der får lov at være sammen med hende, fortæller Niels. (Foto: FIlli Foto) Sex & samliv Har sex med 30 mænd af gangen

Kvinderne skal knaldes varme
26-årige Simon er single og går gerne i fræk klub et par gange eller tre om måneden, og er der mulighed for at tage del i et gang-bang-orgie, så møder han rigtigt gerne op.

- Første gang var jeg så forbandet nervøs, at jeg dårligt kunne få banditten stiv, før den blev halvslap igen - men nu, hvor jeg har været med til gang-bang en del gange, så tænker jeg ikke så meget længere, nu kører jeg bare på. Og noget af det fedeste ved de her gang-bang er helt klart, at kvinden, vi mænd er sammen om at tilfredsstille, bare ligger der og tager imod, fortæller Simon, der et par gange har været med til at tilfredsstille 'Dullen', som 10. marts

Dullen var i centrum for et mislykket rekordforsøg tidligere på året. (Privatfoto) Sex & samliv Fejrer sin fødselsdag med gangbang

- Jeg er fuldstændig kold over for, hvor mange mænd, der står rundt om os. Når jeg først er kommet til, så handler det kun om at tilfredsstille hende bedst muligt - og kan jeg se og mærke på hende, at det er ekstra fedt, hvad jeg nu præsterer, så kommer jeg bare endnu mere op at køre - og sådan er det også for langt de fleste andre, der deltager, er jeg sikker på.

Læs:

Nogle par går til badminton sammen, andre løber ture - og så er der dem, der går til sex sammen. (Foto: All Over¨) Sex & samliv Perversioner er godt for dit forhold

- Og nej, det betyder ikke det fjerneste for mig, om jeg er på hende som nummer 10 eller 30, jeg har bare ikke lyst til at være blandt de allerførste. I begyndelsen holder jeg mig altid en smule tilbage, for kun sjældent er kvinderne helt oppe og ringe, før der er gået lidt tid. De skal først knaldes varme. De kan generelt også holde til en del mere, når der fx er gået en halv times tid eller mere, siger Simon, der forsøger at planlægge sin 'medvirken' i gang-bang seancer på en sådan måde, at han kan nå at få minimum et par udløsninger.

Sex & samliv Bestil din sexfest hos os

- Vi bruger jo alle gummi, i hvert fald analt og vaginalt, ellers er det da kun fedt, hvis hun fx tager klatten i munden - nogle af kvinderne, som fx ”Dullen”, tænder ret meget på at gøre. Når jeg så har fået udløsning nummer et, så trækker jeg måske ud i receptionen og får en kop kaffe eller to, hvorpå jeg så er parat til i hvert fald en enkelt tur til, siger Simon, der hverken føler, at han skal konkurrere på evnen eller størrelsen af tissemanden.

- Selvfølgelig lurer vi fyre da lidt på hinanden, når det først går løs - det er jo en del af oplevelsen. Og der er da helt klart også de mænd, der mest oplever det som en konkurrence, at de skal være bedre end alle os andre.

Læs:

Sex & samliv Det betyder kvinders frække fantasier

Otte timer
Den type af sex, Dennis generelt dyrker med en kvinde solo, er af den mere blide og sanselige af slagsen, hvor det først og fremmest er hendes nydelse, der tænder ham.

Når det derimod kommer til gruppesex og gang-bang, så går han noget mere til stålet. Så handler det generelt om at fyre den max af, tage sig en lille puster, og så gerne komme tilbage for at køre hardcore på igen - og selv har Dennis oplevet at være blevet hængende små otte timer i klubben, fordi to kvinder, der begge var til gang-bang, bare ikke kunne få mænd nok.

- Det gælder jo om at møde op og holde sig til, når muligheden er der, og personligt har jeg intet problem med at være mand nummer 40 eller 50, der kommer til. For når man først er i det humør og pulsen er helt oppe, så lever man i nuet, så er det kun lige nu og her, det handler om, siger Dennis.

Læs:

Sex & samliv Københavnere til hård swingersex

52-årige Peter: Fået lov hjemmefra
Peter har været gift med den samme kvinde i snart 30 år, og sexlivet er ikke længere, som hverken han eller fruen kunne tænke sig.

Desuden har begge igennem årene været hinanden utro et hav af gange, men frem for at gå fra hinanden, aftalte parret for snart fem år siden, at de hver især kunne have et sexliv med fremmede ved siden af.

Peters hustru går ikke i klub, det er slet ikke hende, men har et par faste elskere ved siden af, mens Peter til gengæld både benytter sig af sexdatingsider på nettet og jævnlige klubbesøg. Og når det kommer til gang-bang, så vil han kun meget nødigt gå glip af en mulighed.

- Man skal selv have oplevet det, for for alvor at kunne snakke med om det. For hvordan kan man til en udenforstående forklare, at det er vildt fantastisk at deles om en kvinde med måske 30 andre mænd, hvoraf du måske ikke engang kender halvdelen, siger Peter, der besøger swingerklubben Adam & Eva et par gange om måneden.

SE

Sex & samliv TV: Så er der gangbang på Danmarks Radio

- Når vi står eller sidder der og venter på at komme til kvinden, så er man del af et fællesskab, sammen om en fælles opgave, og langt de fleste af os kan sagtens fyre en lille vittighed af. Men der er da også de, der holder sig lidt udenfor det hele, og det er ofte også de mænd, der lynhurtigt smutter igen, når de har fået deres udløsning, siger Peter, der ikke går specielt meget op i, hvordan kvinden/kvinderne i centrum af begivenheden rent fysisk ser ud.

Hvad der er vigtigst er nemlig helt klart, at hun er 100 procent på - at hun ved, hvad hun går ind til, og så samtidig tydeligt viser, at hun nyder det, vi nu engang gør ved hende, forklarer5 r Peter, der aldrig bliver for gammel til at gå i klub, som han selv udtrykker det.

Alle tre mænd vil sandysnligtvis være i klubben Adam og Eva, hvor Dullen

Dullen var i centrum for et mislykket rekordforsøg tidligere på året. (Privatfoto) Sex & samliv Fejrer sin fødselsdag med gangbang

0 kommentarer
Vis kommentarer