Fejrer sin fødselsdag med gangbang

Vær klar med flødeskumssprøjten, når 'Dullen' åbner alle huller på søndag

Dullen var i centrum for et mislykket rekordforsøg tidligere på året. (Privatfoto)
Dullen var i centrum for et mislykket rekordforsøg tidligere på året. (Privatfoto)

Nogle inviterer familie og venner. Andre går ud og spiser. Og så er der Dullen, der holder åbent hus i form af et gangbang, hvor hun selv er udgør gaven eller lagkagen, om man vil.

- Det ender næsten altid med den ene eller anden form for gang-bang-aktivitet - med mig selv og måske også andre kvinder som centrum, når jeg og min mand tager i sex- eller swinger-klub, siger Dullen, der aldrig har fået for meget - og dog:

- Kører vi dog på i rigtig mange timer, som fx dengang, hvor vi startede ud om formiddagen og mændene først var færdige med mig et stykke ud på aftenen, så kan jeg da godt føle mig en lille smule brugt, sådan rent fysisk. Men som regel dog ikke mere, end at jeg og min mand kan finde på at lege videre, når vi så kommer hjem - eller er på vej hjem, siger Dullen, vi mødte i sexklubben Adam og Eva i Vanløse, som er en af flere frække klubber i københavnsområdet, hun og hendes mand med jævne mellemrum besøger for at lege.

Dullen er i 40'erne, hendes mand i 50'erne.

Sophia er blot 19 år, men allerede klar til et gangbang. (Foto: lolitadoll.dk) Sex & samliv Gangbangdronningens afløser

Alle mand velkommen
Når gang-bang-parret først skriver sig på listen på hjemmesiden over de, der kommer i klub, så er der nemlig mere eller mindre garanti for sex til alle mand, der møder frem.

For Dullen betyder nemlig hver enkelt mands lyst og evne til at give hende en fed sexoplevelse i fællesskab med andre mænd - og kvinder - nemlig meget mere end fx vedkommendes vægt, alder og udseende. Alle er i princippet yderst velkommen mellem hendes ben og i hendes mund. Hvis man kan holde sig til spillereglerne.

- Det meste af min seksuelle erfaring kommer fra klubber, hvor jeg har lært af andre medlemmer, siger Dina. (Foto: BL Foto) Sex & samliv Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Der i bund og grund går på, at man er venlig og imødekommende og deltager i legen på lige fod med alle andre - og så heller ikke er bange for at grine og have det lidt sjov undervejs. For selv om det helt ind til benet handler om endda meget hardcore sex, så drejer det altså også om at have det hyggeligt med hinanden - i hvert fald når det kommer til Dullen og hendes mand.

Næste store gang-bang seance for Dullen og hendes mand vedkommende finder sted i Adam & Eva søndag den 10. marts i tidsrummet klokken 14 til cirka 17 - og da det samtidig er Dullens”fødselsdag, så ville en ny rekord i disciplinen kun være et ekstra lag flødeskum på lagkagen. Så har du intet imod at være mand nummer 59 eller 60 ved hullerne, så ved du, hvad du skal bruge den kommende søndag eftermiddag på.

Læs mere om Adam og Eva her

Sex & samliv 'Vi vil slå gangbangrekorden'

LÆS: Sådan vil Dullen knaldes her - alle de saftige detaljer i0 kommentarer
Vis kommentarer