Hvor er pikomaten?

Kvinder har kussomaten - hvad bliver der af pikomaten?

Vil du du gide at se på andre mænd penisser - sådan for oplysningens skyld? (Foto: colourbox.com)
Vil du du gide at se på andre mænd penisser - sådan for oplysningens skyld? (Foto: colourbox.com)

Kvinde - kend din krop. Kussomaten. Large Labia Project. Forskellige tiltag, der alle handler om, at kvinder skal lære deres kusser at kende - ved at se billeder af andre kvinders.

Se også: Her viser kvinderne deres f.....

Det er der åbenbart et stort behov for, men hvad med mændene - har de i virkeligheden også brug for at se fotos af andre mænds penisser, så de kan indse, at også pikke kommer i aller former og størrelser?

Vi spurgte to danske mandeterapeuter.

Ricky Jense, der er sexolog og parterapeut, kan godt forestille sig de samme tiltag for mænd:

- Som en slags oplysningsside, hvor mænd kan vise, hvor forskellige vi er - og også uden at der ville gå konkurrence i den. Der er dog den forskel på mænd og kvinder, at mange mænd allerede har set, hvordan mange andre almindelige mænd ser ud forneden, da vores penis er et vedhæng, hvor kvinders underliv sidder mere skjul.

Læs:

Se også: Dillerfotos - det nye visitkort

- Der er for mange mænd også en lidt anden tilgang til vores kønsdel i vores opvækst, hvor man måske i teenage-årene leger lidt mere med den. Som en sjov kropsdel, man er lidt stolt af. Man viser den mere frem og måler den eller sammenligner den med andres venner.

Men ville mænd have brug for det?

- Jeg går ind for viden og oplysning i alle afskygninger, og der er sikkert nogle, som kunne have godt gavn af en sådan side. Mænd som måske er lidt usikre på deres penis. Den kan enten være skæv, have en sjov form, eller måske er man i tvivl om størrelsen. Så kan man søge information og se billeder af andre. Det kan øge selvværdet at se, at vi er forskellige, men at det er helt normalt at se sådan ud.

Nammenam - lige sådan vil jeg ha' den! (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Drømmedilleren: Sådan vil kvinder have den

Vil du selv sætte et billede på sådan en side?

- Hvis det er en side eller bog hvor man ikke viser ansigt som oprettes til oplysningbrug, ville jeg ikke have noget imod at lægge billede til.

Vil det ikke primært være de mænd med store pikke, der er stolte af dem, som vil sætte den på?

- Der er sikkert nogle, som er meget stolte af at have en stor penis, der meget gerne vil vise den, men som oplysningsside tror jeg, at det vil være mange forskellige, der ville give bidrag med til det. Der er jo i dag en stor forskel på, hvordan man ser ud forneden i måden, man trimmer, barberer eller ej, som også gør, at vi præsenterer den forskelligt.

- Men det afhænger ikke af størrelsen, om man er stolt af den. Det handler mere om selvværd, og hvordan man har det med sig selv som mand. Så selvom man fysisk ikke har den største penis, så kan man godt føle, man har den bedste og flotteste.

Læs:

Se også: De gør din diller større

Mandecoach Tomas Friis mener også, at manden selvværd er det vigtige - han tror dog ikke på, at en pikomat eller lignende vil gøre nogen forskel:

- Som udgangspunkt vil det jo være godt, at man kan se, at alle ikke har den store pik, som gør sig godt i pornoen. Men ægte selvværd handler ikke så meget om pikstørrelse og -form. Og vi har brug for, at folk forstår, at de fleste kvinder helst vil have mellempikke.

- Kuszomate var jo et feministisk projekt, som langt hen ad vejen prækede for de allerede omvendte. Jeg tror ikke, at en mandlig pendant ville give et retvisende billede af, hvor forskellige pikke der findes. Det er jo ikke, fordi mænd ikke er ekshibitionistisk anlagt, men jeg tror, at de mænd, der eventuelt ville vise deres pik på sådan et forum, nok mere vil være sådan lidt høhø-studentikose 'se min store pik'-agtige.

Vil du selv sætte et billede på sådan et forum?

- Ja, det ville jeg da ikke have noget problem med - om ikke andet så som en form for provokation.

Læs:

Se også: Dillerfotos - det nye visitkort

1 af 2 Sexologen Ricky Jensen og mandecoachen Tomas Friis ser gerne en pikomat. I oplysningens navn.
2 af 2 Vil du du gide at se på andre mænd penisser - sådan for oplysningens skyld? (Foto: colourbox.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere