Mere romantik med elskerinden

Valentinsdag: Utro fejrer hellere kærlighedsdagen med andre end den faste partner

Blomster og champagne og hotelsex lyder som opskriften på en romantisk Valentinsdag med kæresten. Men for medlemmerne af et utroskabssite skal det være med elskeren/elskerinden. (Foto: colourbox.com)
Blomster og champagne og hotelsex lyder som opskriften på en romantisk Valentinsdag med kæresten. Men for medlemmerne af et utroskabssite skal det være med elskeren/elskerinden. (Foto: colourbox.com)

En overnatning på et hotel med champagne og hed sex på lagnerne. Det lyder da som noget, et ægtepar kan have brug for, når det nu er Valentinsdag.

Men for medlemmerne af utroskabssitet victoriamilan.dk er det snarere opskriften på en romantisk aften med elskeren eller elskerinden.

Det fremgår af en afstemning blandt mere end 3000 af sitetes medlemmer.

Kun 18,9 procent af mændene ønsker at bruge dagen med den paste partner. Og næsten halvdelen af dem er sammen med elskerinden. De danske kvinder er endn nu værre - 77,8 procent af dem vil hellere være sammen med deres elsker på Valentinsdag.

Se også: Fem frække Valentinsgaver til hende

Men hvorfor? Medlemmerne svarer, at elskerinden/elskeren får de romantiske følelser til at blusse op.

- Valentinsdag får mange mennesker til at føle sig dårligt tilpas. Du er nødt til at tage en maske på og lade som om, at du er dybt forelsket i din mand eller kone. Men i virkeligheden ser det ud til, danskerne forsøger at flygte fra ægteskabets pligter og checke ind på et hotelværelse med elskeren eller elskerinden i stedet. Dette bør få os til at overveje, om det måske er på tide at afskaffe Valentinsdag, forklarer Dominika Peczynski, informationschef hos Victoria Milan, i en pressemeddelelse.

Og hvordan undskylder de utro så over for partneren?

De mænd, som vælger at fejre Valentinsdag med elskerinden i stedet for konen, bruger oftest undskyldningen om overarbejde, mens kvinderne primært undskylder med, at de skal mødes med venner eller til træning/fitness.

Læs:

Se også: Kvinder vil overraskes på torsdag

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere