Kvinder vil overraskes på torsdag

Valentinsdag: Det mest romantiske er at blive overrasket, mener mænd og kvinder

'Nøj, så stor er overraskelsen...' (Foto: colourbox.com)
'Nøj, så stor er overraskelsen...' (Foto: colourbox.com)

Datingsites og blomsterbranchen og det meste af de mere tabloide dele af medierne har en fest i anledning af den kommende Valentinsdag.

Den amerikanske opfindelse, hvis oprindelse måske har noget at gøre med en kærlig romersk præst, Valentin, der levede for 1500 år siden, medfører utallige mere eller mindre valide undersøgelser, der typisk handler om, hvad deltagerne håber eller frygter vil ske på torsdag.

Læs:

Romanik er alt det, som får dig til at føle dig tæt knyttet til din elskede og som sætter dig i stemning. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sig det med blomster - eller et blowjob

Eksempelvis har et britisk tilbudssite spurgt 1000 kvinder, hvad der er den mest uromantiske gave, de har fået på Valentinsdag af en partner.

Og ja, blomster købt på tanken topper den liste, fulgt af billige og vulgære smykker, store tøjdyr og tilbuds-cd'er. Heller ikke uflatterende undertøj og billig parfume er noget hit.

Som en talsmand fra tilbudssitet siger: Planlægning er vigtigt.

Læs:

Se også: Hellere mad på bordet end blomster

Overraskelser
I samme ånd har det danske datingsite dating.dk spurgt 1250 kvinder og lige så mange mænd ud om deres valentinsforventninger.

Tre ud af fire glæder sig faktisk ikke, men det skyldes mest, at de ikke har nogen at dele den med.

Men når det så er sagt, mener begge køn, at en overraskelse er det mest romantiske, mens en tur hos svigerforældrene ikke overraskende anses som det mindst romantiske.

Se også: Fem frække Valentinsgaver til hende

Begge køn anser det som mandens opgave at gøre noget for kvinden i dagens anledning, oplyser dating.dk, der giver nye brugere gratis oprettelse på torsdag.

Hvilket fører til redaktionenes forslag til, hvordan du overrasker din kæreste eller date på torsdag:

Til de romantiske: Et slotsophold for to med vinsmagning og spøgelser og hele udtrækket - se her

Til de spirituelle: En fælles tantramassage som her:

Se også: Tantra: 'Hun masserer mig med sine bryster'

Til de vilde: Gå linen ud og besøg en swingerklub - fx Adam & Eva i Vanløse, der har 'Sex Amok'-aften. Eller en lidt blidere version i den nyåbende klub Swingergården mellem Ringsted og Sorø, hvor der er massør og hot tub i dagens anledning. Læs:

Se også: Kvinder bag ny swingerklub

Læs:

Se også: Top 10: Det vil kvinder have

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere