Annonce:
Annonce:

Kampen om sexklemmerne

To producenter af sexlegetøj slås om patenter

JoanB, legetøjstester, sammenligner de to klemmer.
JoanB, legetøjstester, sammenligner de to klemmer.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

To af verdens førende producenter af sexlegetøj er røget i totterne på hinanden.

Det skriver xbiz.com.

Det drejer sig om Standard Innovation, der sidste år anklagede svenske Lelo for brud på patentrettigheder. Læs:

Sexproducenter i nærkamp

Både Lelo og Standard Innovation vandt priser ved pornobranchens prisshow Xbiz Awards sidste fredag. Læs:

Årets bedste sexlegetøj

Standard lancerede We-Vibe i 2008 - en vibrerende u-formet sexklemme, som kvinden har i under samleje og som stimulerer g-punkt og klitoris samtidig. Den - og efterfølgerne We-Vibe 2 og 3 - er angiveligt det mest solgte parlegetøj nogensinde - med et anslået salg på den rigtige side af to millioner.

Sexlegetøj vinder stor designpris

For lidt over et år siden kom svenske Lelo så med Tiani, Tiani 2 og Mahana, der alle er bygget op efter samme ide.

Annonce:

Det fik så Standard Innovation til at lægge sag an, som nu har resulteret i, at den amerikanske kommision for international handel har givet Standard ret i, at Lelo bryder deres patent.

Kommmisionen kan blokere for import af varer, der er i karambolage med amerikanske paterettigheder. Hvilket har fået Standard Innovation til at erklære, at alle, der sælger Lelos produkter Tiani, Tiani 2 og Mahana i USA, kan risikere sagsanlæg.

Lelo hævder på sin side, at sagen slet ikke er faldet ud til Standards fordel i forhold salg og import af deres Lelos legetøj, ifølge xbiz.com.

Der er langt i ovnen til et juridisk cirkus, der kan trække ud i årevis.

SE

TV: Sexlegetøj for par

Test
Vi spurgte en af landets fremmeste legetøjseksperter, JoanB, der har testet legetøj for side6.dk i mange år, hvad hun mener om de to produkter. We-Vibe 3 og Lelos Tiani. Joan testede dem sammen med tre andre lignende produkter for et år siden:Annonce:

- We-Vibe og Lelos Tiani ligner ualmindeligt meget hinanden. Det står slet ikke til diskussion. Men der er forskelle under brug. Jeg oplever, at We-Vibe ikke bliver, hvor den skal. Materialet er simpelthen for glat, og den kan også sætte sig så dumt, at den ligefrem niver. Vibrationerne er så vidt ok, ikke meget voldsomme, men nok til at de kan mærkes under samleje, siger JoanB.

Læs:

Jo hårdere jeg klemmer, jo mere vibrerer den

Lelo
- Lelos er et forholdsvist nyt produkt på markedet, med lidt mere end et år på bagen. Om de har stjålet konceptet, skal jeg dog ikke gøre mig klog på. Men Lelo har altså gjort det lidt bedre med materialet - i mig sidder den i hvert fald fint, og bliver også siddende, hvor jeg nu sætter den. Og jeg kan altså bare bedre lide Tianis design - det er mere lækkert, ganske enkelt!

Læs:- Dog har Lelo været så fedtet med vibrationerne, at jeg har svært ved at finde ud af, om jeg overhovedet har tændt den, når manden i huset først er i gang. Og så kan det hele jo være lige som ret lige meget. Så det optimale produkt ville være en Tiani med We-Vibes vibrationer, lyder det fra JoanB, legetøjsekspert.

Du kan købe produkterne på danske hjemmesider - Lelos Tiani 2 for 889,- her og Standard Innovations We-Vibe 3 for 775,- her

Annonce:

Tidligere versioner - som blandt andet ikke er trådløse - koster mindre.

SE

TV: Signe finder dit g-punkt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: