Tabte 75 kilo: Nu gør de store p.... ondt

Fra at være sexdrømmen om kvinden med de store og bløde former, er Jeanne nu den attraktive cougar, der primært går efter purunge fyre

På kort tid har Jeanne tabt 75 kilo - så nu kan ikke klare de helt store... (Foto: Privat/Pelican Pictures)
På kort tid har Jeanne tabt 75 kilo - så nu kan ikke klare de helt store... (Foto: Privat/Pelican Pictures)

Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det, men kvinden på billederne er den samme - nemlig 37-årige Jeanne fra Jylland, der på halvandet år er gået fra at veje 140 til nu kun 65 kilo - og om en måned eller to er det store mål på 60 kilo nået.

Stor og intens sexlyst har pigen altid haft, også da hun vejede som mest, men seksuelt har der været både fordele og ulemper for hende ved at tabe så ekstremt mange kilo.

Læs:- Da jeg vejede som mest, fik jeg ikke så få henvendelser fra mænd, der ønskede at være seksuelt sammen med mig på grund af min størrelse - og det var da vildt flatterende, siger Jeanne, hvis oplevelse helt generelt er, at en del mænd tænder på kvinder, der har en del mere til gården og gaden end de fleste.

- Men da det for samme mænd øjensynligt er lidt skammeligt at være kæreste eller gift med en meget stor kvinde, så foregår deres passion for store kvinder altså ofte på sidelinjen, lige som langt de fleste har en mere slank model derhjemme. En kvinde, man bedre kan være bekendt at vise sig offentligt med, fortæller Jeanne, der af åbenlyse årsager ikke længere får alle de her mange henvendelser fra mænd, der er til store kvinder.

Den tid er nu endegyldigt ovre!

Fed sex: Sygt eller sundt?

Tænder på helt unge fyre
Jeanne gerne går efter endda meget ungt kød. Så byder en veltrænet 20-årig sig til, kan det være svært for hende at modstå fristelsen. Men hvorfor dog også sige nej?

- Når det kommer til rå og uforpligtende sex, så går jeg primært efter unge og veltrænede fyre, der bare er så meget frækkere og mere virile på lagnerne. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan være sammen med en jævnaldrende eller ældre mand, for det kan jeg sagtens - også med stor lyst og fornøjelse.

- Her er det bare andre ting, såsom ikke mindst tiltrækning og god kemi, der spiller ind, fortsætter Jeanne, der har været sammen med fyre helt ned til 18 år - og ja, så var der jo også lige ham, der altså kun var 17 år, men hvor hun altså troede, han var fyldt 18.

Tykke kvinder mobbes på netdating

Når man oplever Jeanne anno 2013 kontra billeder af Jeanne, fra da hun vejede som mest, altså plus 75 kilo, er det meget svært at se, at det drejer sig om den samme kvinde. For ikke blot er vægten blevet mere end halveret, også tøjet, frisuren og selvtilliden har fået sig et ordentligt boost.

Læs:

6 x sex du burde undgå

Store dillere
Men roser har som bekendt torne. Jeanne har også altid været til store pikke, og da hun tidligere var noget mere polstret for neden end hun er i dag, så var det ofte ikke det helt store problem for hende at være sammen med en mand, der fx havde et lem på måske 25 centimeter. Men nu har kroppen altså ændret sig. '

Læs:

Så er den her: Peniskalenderen

- I dag skal jeg passe noget mere på de helt store af slagsen, naturligvis hverken analt eller oralt, men derimod vaginalt. Hvis vi ikke passer på, så risikerer det jo bare at gøre ondt, smiler, trods alt, den attraktive kvinde, der, som sagt, seksuelt både har oplevet fordele og ulemper ved at tabe så fantastisk mange kilo.

Læs:

Så stor er Danmarks største diller

På plussiden er helt klart, at hun i dag er meget mere mobil i sengen - og selv om stort sagtens kan være smukt, så har forvandlingen fra størrelse XXXL til nu medium med garanti også gjort det nemmere for hende at score . også i klubregi.

- Havde jeg ikke fået konstateret diabetes, jeg efter mit vægttab heldigvis er sluppet af med igen, så var det da langt fra sikkert, at jeg havde tabt mig SÅ drastigt, for jeg havde det jo ellers helt fint, også rent seksuelt.

Læs:

Så stor skal den være

For at få et bedre tv-indblik i, hvad der reelt foregår bag de ellers så hermetisk lukkede døre. Jeanne tør stå åbent står frem med sine tanker, lyster og oplevelser med at gå i klub – for ikke mindst at få ryddet lidt ud i alle de fordomme, der er omkring livet i sex- og swinger-klubber.

Mormors Bordel med Jeanne og andre fra Club Tucan bliver vist i løbet af foråret.