Kvinder bag ny swingerklub

Swingergården mellem Sorø og Slagelse er indrettet af kvinder på en gammel sogneskole

Trine har lejet en gammel sogneskole, hvor hun i øvrigt selv holdt sin bryllupsfest i sin tid. I dag har hun dog valgt swingerlivet frem for ægteskabet og glæder sig til at åbne dørene lørdag den 9. februar til åbningsreception og leg. (Arkivfoto: colourbox.com)
Trine har lejet en gammel sogneskole, hvor hun i øvrigt selv holdt sin bryllupsfest i sin tid. I dag har hun dog valgt swingerlivet frem for ægteskabet og glæder sig til at åbne dørene lørdag den 9. februar til åbningsreception og leg. (Arkivfoto: colourbox.com)

- Jeg var så træt af at køre hele vejen fra Sydsjælland og ind til København, hver gang jeg skulle i swingerklub. Til sidst tænkte jeg, jamen, så må jeg jo selv åbne en swingerklub hernede, og der var masser af lokale swingere, der bakkede op.

Og det gjorde hun så.

Se også: 'Vi vil slå gangbangrekorden'

Trine, eller som hun hedder i swingermiljøet 'Lille Sky,' bor i Haslev er 34 år og arbejder til hverdag som jurist. Og en dag besluttede hun sig så for at åbne en swingerklub, der ligger ca. midt mellem Slagelse og Sorø:

- Det har været lidt op af bakke. Det har taget 10 måneder at finde det rigtige sted at åbne op, og et par af stederne ville de ikke samarbejde, da de hørte, at det var en swingerklub. Der er desværre en del fordomme, men det er jo også derfor,vi gerne vil åbne en swingerklub hernede, så vi kan komme dem til livs.

Se også: De ringer - han kommer og knalder

Endelig lejede Lille Sky så en gammel sogneskole, hvor hun i øvrigt selv holdt sin bryllupsfest i sin tid. I dag har hun dog valgt swingerlivet frem for ægteskabet og glæder sig til at åbne dørene lørdag den 9. februar til åbningsreception og leg.

- Den her klub skiller sig ud, fordi den er indrettet af kvinder, og det er ret tydeligt. Det er en slags country kombineret med dansk minimalisme i feminin stil. En del af ideen var jo at indrette den helt, som jeg gerne selv vil have den, siger Trine.

Se også: Sådan fester singlekvinder i swingerklub

Iværksætter
Trine er med i en lokal iværksættergruppe, der inspirerede hende til at gå ind i projektet, selvom hun i begyndelsen synes, at det virkede lidt uoverskueligt.

- De hjalp mig til at forstå, at det sagtens kunne lade sig gøre forretningsmæssigt, men først og fremmest handler det jo om klubben. Det skal ikke kun være sex, men også massage, wellness og andre aktiviteter. Det er vigtigt, at der er en rolig og tryg stemning, hvor folk kan slappe af og have de rigtig gode og frække oplevelser, uden at det bliver en kaffeklub. Men der er nok kælet ret meget for det kvindelige, som man også kan se på vores hjemmeside.

Se også: Her er alle verdens nøgensteder

Lille Sky kommer selv til at stå i bag baren så meget som hendes hverdagsjob tillader det, og regner med en masse gæster.

- Der mangler virkelig en swingerklub her på Syd- og Vestsjælland, så det skal nok blive en succes. Vi holder åbningsreception her lørdag den 9 februar, hvor man kan komme og kigge med tøj på om eftermiddagen, og så kan man smide tøjet eller gå igen om aftenen, og så er vi i gang.

Læs mere på swingergaarden.dk

Se også: Vil du knalde min kone?

HER ER DEN NYE SWINGERKLUB:

<br /><small><a href="https%3A%2F%2Fmaps.google.com%2Fmaps%3Foe%3DUTF-8%26q%3DKindertofte%2BSkolevej%2B2%2B%7C%2B4200%2BSlagelse%26ie%3DUTF8%26hq%3D%26hnear%3DKindertofte%2BSkolevej%2B2%2C%2B4200%2BSlagelse%2C%2BDanmark%26ll%3D55.428971%2C11.469358%26spn%3D0.624333%2C1.234589%26t%3Dm%26z%3D10%26source%3Dembed" style="color:#0000FF;text-align:left">Vis stort kort</a></small></p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere