Kvinder vil have luksustrusser

Til hverdag og fest: Så mange underbenklæder har engelske kvinder

Lækkert lingeri giver selvtillid i og uden for soveværelset. (Foto: colourbox.com)
Lækkert lingeri giver selvtillid i og uden for soveværelset. (Foto: colourbox.com)

Trusser. Til hverdag og til fest. G-strenge, hipsters, tangaer og helt traditionelle. I silke, blonder og satin, microfiber og, nåja, bomuld.

Læs:

For nogle kvinder handler lækkert lingerie om selvforkælelse - og forførelse. (Foto: bacifashion.dk) Sex og samliv Danske kvinder: Vi elsker vores lækre lingeri

Kvinders aller mest intime beklædningsgenstand, som kun få udvalgte får at se, kan koste kassen.

I hvert fald har britiske kvinder for små 8000 kroner af slagsen i lingeriskuffen, ifølge stormagasinet Debenhams, det engelske svar på Magasin.

Se også: Kvinder køber sig lækre i krisen

Gennemsnitskvinden har 42 par, hvoraf 31 er 'særlige,' mens de sidste 11 betragtes som hverdagstrusser. Og skuffen fyldes op jævnligt med de dyre varer - nogle bruger op mod 4000 hvert år på de lette gevandter. Gennemsnitsprisen på trusserne er cirka 130 kroner.

Største hit blandt luksustrusserne er en sort designer-g-streng, ifølge Debenhams, der oplyser, at salget af det dyre undertøj er i stigning.

Læs:

Om Signe ønsker sig rødt lingerie under juletræet i år, afslører vi snart. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sexologens bløde trussedrømme

92 procent af kvinderne i undersøgelsen angav, at de føler sig mere sexede og fulde af selvtilid, når de har et matcende sæt luksuslingeri på.

Lingeridesigner på Debenhams, Aliza Reger, siger ifølge dailymail.co.uk:

- Lige som designerlingeri imponerer i soveværelset giver det dig mere selvtillid i dagligdagen, når du har det på. De kan være et hemmeligt våben til en jomsamtale og undværligt til en date.

De britiske mænd har for cirka 2500 kroner undertøj.

Psst: Nu er det jo snart Valentinsdag, så drop blomster og chokolade og den fine middag og invester i lidt lækkert til hende - til glæde for jer begge.

Læs:

Lækkert undertøj siger: I care. Lækkert undertøj siger: Jeg er sanselig. Lækket undertøj siger: Jeg har altid kussen med mig. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Sådan virker det frække undertøj

1 af 6 Hun er også pæn. (Foto: Agent Provocatuer)
2 af 6 Sort designer-g-streng er de britiske kvinders favorit i luksusklassen. (Foto: Aubade.com)
3 af 6 Blonder og balder klæ'r hinanden som æg og bacon. (Foto: victoriassecret.com)
4 af 6 
5 af 6 Om undertøj fra Victoria's Secret går som luksus, skal være usagt. Men pigen er i hvert fald. (Foto: victoriassecret.com)
6 af 6 Lækkert lingeri giver selvtillid i og uden for soveværelset. (Foto: colourbox.com)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere