Numsekamp: Stem på din favorit

Annika fra Køge møder Monika fra Esbjerg

Næsten 14.000 baldeglade brugere stemte i 9. runde af 'Battle of the Butts 2012', hvor negleteknikker og eventpige Kit med 60 procent af stemmerne løb med sejren over SOSU-hjælper-elev Merete.

Kit kan du stemme på igen til semifinalerne i december, og Merete får en chance til i en omgang mod samtlige rundetabere.

Og så til dagens dyst. Her kan du glæde dig over Annika og Monika.

Køge-pigen Annika er 40. Hun er specialarbejder og nomineret af sin gode ven, Jes, der også er fotograf og manden bag billedet.

'Hun vil gerne deltage for at vise, at man stadig kan have en god røv, selv om man nærmer sig 40 år og hverken har fået fedtsugninger eller andre indgreb. Og kan, som enlig mor, også godt bruge pengepræmien

Annika kæmper mod 27-årige Monika, der er nomineret af sin kæreste. Monika er fra Esbjerg og er ledig:

'Her er et billed af min forlovedes frække numse, håber i nyder synet lige så meget som mig. Den er fast, naturlig, fræk, forførende og kan lokke mig til næsten alt. Den kan få mig til mange ting. Elsker at tage fat i den eller give hende et smæk i den. Og når hun har stramme bukser på eller en kort kjole eller nederdel, sidder det bare helt perfekt...'

Se også: Hvilken røv er bedst?

Sådan deltager du
Er du kvinde, så gå straks ud på toilettet/kosteskabet/kopirummet og tag et billede af din ypperlige bagdel og send det til sexsamliv@eb.dk. Skriv 'Battle' i emnefeltet.

Fortæl også lidt om dig selv i mailen: Hvad laver du, hvor bor du, hvor gammel er du, hvorfor er lige din røv så god? Medsend også dit telefonnummer.

SE

Sex & samliv - 10. maj. 2012 - kl. 14:55 TV: Den bedste røv på nettet

Du kan være anonym, men går du hen og vinder hele konkurrencen og de 2000 kroner, forventer vi, at du stiller op til en stor fotosession, hvor billederne efterfølgende bliver publiceret i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk.

Er du mand, skal du bare overtale din veninde, kone eller kæreste til at stille op. Og tage et par billeder og så i øvrigt følge ovenstående.

OBS: Husk at alle piger, der er med i konkurrencen, gør det for sjov. Det vil sige, at de fortjener lidt respekt.

Læs:

Er du til vældige, voluminøse og vibrerende booties, så er Cherokee D'Ass lige noget for dig. Sex & samliv - 26. jul. 2011 - kl. 11:27 Den største røv i sexbranchen

Hvem har den bedste numse?

Se resultat

Tak for din besvarelse.

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 4 Annika er 40 og fra Køge. (Foto: Jes Roger)
2 af 4 Monika er 27 og fra Esbjerg.
3 af 4 
4 af 4 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen